Home » Blog » Acties » ACTIE Bindweefsel en peeling
Bindweefsel en Peeling

ACTIE Bindweefsel en peeling

18 december 2022

nel huidverjonging en egalisatie met de bindweefsel en peeling actie!

Wist je dat de snelste en meest efficiënte manier voor huidverbetering een bindweefsel en peel behandeling is? De huid word geëgaliseerd, gelift, verstevigd en werkt verjongend. Wil jij af van een erg gestreste huid, pigmentvlekken, rimpels, lijntjes, onzuiverheden, roodheden of grove huidstructuur? hier vind je alles over hoe deze behandeling in zijn werk gaat!

Klik hier om een afspraak in te boeken:

https://skinresolution.nl/afspraak-skin-resolution-boek-je-behandeling-online

Hoe gaat de bindweefsel en peeling in zijn werk

Met de bindweefsel en peel behandeling gaan wij van start met de bindweefselmassage, dit is een massage zonder gebruik van olie waarbij we activerende grepen toepassen. Met deze grepen activeren en prikkelen wij de huid met resultaat dat de huid verstevigd. Dit doormiddel van de collageen en elastine die vrijkomt na de massage. Direct na de massage zit je al versteviging in de huid, je huid voelt strakker en word goed doorbloed. Doorbloeding is voeding!

Help je huid door het verstevigingsproces een boos te geven:

https://skinresolution.shop/product/image-md-restoring-youth-serum-with-adt-technology

Het resultaat na de perfection Lift!

Past deze behandeling bij jou?

Deze behandeling is voor alle leeftijden en huidtypes geschikt, we passen de behandelwijze altijd aan op jou en jouw huidbehoefte. We beginnen altijd met een intake en vanuit daar gaan wij speciaal voor jou op maat een behandelplan maken. Zie je vermoeidheid terug in de huid? Lijntjes, pigmentatie, roodheden, grove huidstructuur, onzuiverheden of stress? Dan is deze behandeling uitermate geschikt voor jou!