Home » Waxstudio

Waxstudio

Waxen is hot! Ben jij opzoek naar een ontharing methode zonder harde stoppels, huidirritatie of haar-ingroei? Verlang je naar een langdurige gladde zachte huid zonder roodheden? Dan is een van onze waxstudio behandelingen geschikt voor jou. Onze speciaal geselecteerde hard-wax is een uiterst zachte wax waarbij irritaties, roodheden en gevoeligheden zo goed als uitgesloten blijven. Een perfecte behandeling voor korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam.

Onze hard-wax bevat een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Dit waarborgt een directe verzorging van de huid met als resultaat een zacht, glad en volledig haarvrij huidgebied. Dit kenmerkt tevens dat wij het tempo in de behandeling flink kunnen opvoeren en de wax behandeling als minder pijnlijk wordt ervaren. Kortom een prachtige wax methode.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het waxen van de intieme lichaamsdelen. Denk hierbij aan de Brazilian- en de bikini wax. Deze populaire behandelingen onderga je al in slechts 30 minuten.