Home » Behandelingen » Gezichtsbehandelingen » Acne gezichtsbehandeling | Image Skincare 60 minuten

Acne gezichtsbehandeling | Image Skincare 60 minuten

Behandelingsduur

60 minuten

Prijs

€63.95
Verwijderen gerstekorrels en mee-eters Skin Resolution Hengelo

Acne gezichtsbehandeling Hengelo

Heb jij last vervelende oneffenheden en/of ontstekingen op de huid, wij zijn in staat om diverse soorten acne te bestrijden. Geschikt voor huiden die last hebben van onzuiverheden, ontstekingen, puistjes en mee-eters. Ook werkt deze acne gezichtsbehandeling effectief tegen overmatig talg, en een dikke en/of doffe teint.

Wat kun je verwachten?

  • Een intake gesprek
  • Een dubbele oppervlakte reiniging
  • De diepte reiniging
  • Verwijderen van oneffenheden
  • Na verzorging met spf
  • Advies voor thuis

Onze acne behandeling is speciaal ingericht om een ontstekingsremmend en kalmerend resultaat waar te borgen. Verstopte poriën worden gezuiverd en grondig gereinigd. Het verwijderen van pustels en puistjes noemen wij ‘uitreinigen’ Je gaat met nieuwe kennis naar huis en ontvangt informatie om jouw huid thuis zo goed mogelijk te ondersteunen.

Je hoeft écht niet met onzekerheid rond te lopen, maak kennis met deze waardevolle behandeling. Wij zijn er voor jou!

Goed om te weten

Je ontvangt altijd passend advies tegen acne op basis van jouw unieke huidtype, huidconditie en levenswijze.

Vergoedingen:

Ons gehele team is in het bezit van een acne specialisatie, dat betekent dat wij op de hoogte zijn van de laatste kennis omtrent medische huidverbetering en specifiek zijn geschoold om acne te bestrijden.

Skin Resolution en haar medewerkers zijn aangesloten bij de branche organisatie ANBOS. Wij zijn in het bezit van de bijbehorende AGB-code. Veel zorgverzekeraars vergoeden hierdoor de kosten van onze acne behandelingen.

Het is afhankelijk van je eigen polisvoorwaarden hoeveel er wordt vergoed. Raadpleeg jouw eigen zorgverzekeraar voor meer informatie omtrent vergoedingen.

Ter afsluiting van de acne behandeling ontvang je van ons een factuur met de wettelijke vereisten om in aanmerking te komen voor de acne vergoeding. Deze kun je vervolgens zelf kunt indienen bij je zorgverzekering. Let op, de betaling dient wel eerst bij ons te worden voldaan.

Bekijk meer van onze gezichtsbehandelingen

Klik hier voor de Image gel cleanser om te helpen tegen talgproductie!

Duur behandeling

60 minuten

Prijs

€ 63.95
Verwijderen gerstekorrels en mee-eters Skin Resolution Hengelo