Home » Behandelingen » Waxstudio » Brazilian Wax

Brazilian Wax

Home » Behandelingen » Waxstudio » Brazilian Wax

Behandelingsduur

45 minuten

Prijs

€44.95

Ongewenste haargroei op je intieme zone? Harde stoppels, huidirritatie of zelfs jeuk na het scheren? Verlang je naar een langdurige gladde zachte huid zonder roodheden? Dan is een waxbehandeling geschikt voor jou. Wij zijn ervaren waxspecialisten in het waxen, ook wel harsen genoemd, van élk lichaamsdeel! 

Wat kun je verwachten?

Brazilian wax in Hengelo. Sta je op het punt om een brazilian wax te ondergaan? Twijfel niet langer. Wij zijn gespecialiseerd in het waxen van de intieme zone. Wij werken in een hoog tempo en staan bekend om onze vertrouwde en fijne manier van werken. Wij zorgen dat je comfortabel bent en kalmeren de huid tussendoor.

Bij de brazilian wax stellen wij voorop dat jij je comfortabel en zeker voelt. Er is ruimte voor uitgebreid advies en tevens is onze werkwijze zeer discreet. Velen gingen je voor! Kom jij deze behandeling ook van je bucket list afhalen?

Bij deze behandeling gaan wij alle haren bij de intieme zone verwijderen op de meest comfortabele en vlugge manier mogelijk. De volledige schaamlippen, binnenste schaamlippen en  bilnaad worden netjes glad gemaakt.

  • Deze behandeling is alleen beschikbaar voor vrouwen!

Goed om te weten! Een brazilian wax wordt ook wel een ‘Hollywood’ wax genoemd. En waxen wordt ook vaak ‘harsen’ genoemd. Dit is enkel een klassieke benaming.

Goed om te weten

 

  • Zorg ervoor dat je haren minimaal tussen de 8 en 14 dagen onaangetast zijn. Wij hebben grip nodig om alle haren zorgvuldig te verwijderen.
  • Zorg ervoor dat je een week van te voren begint om de huid goed te scrubben. Zo maak je de haartjes ‘los en verloopt de behandeling pijnlozer.
  • Ben je gevoelig? Het kan helpen om een half uur voor de behandelingen een paracetamol in te nemen.
  • Hoelang blijven de haren weg na een waxbehandeling? Dit is zeer afhankelijk van je eigen unieke haarcyclus. Over het algemeen blijven de haren minimaal tussen de 3 a 6 weken weg. Echter bestaat er een mogelijkheid dat er al nieuwe haren aan het groeien zijn op het moment dat je komt waxen. Deze haren zijn nog niet zichtbaar en zullen uiteraard naar boven komen.
  • Hoe vaak moet ik mijn waxbehandeling herhalen? Wij adviseren je om tussen de 4 en 6 weken een herhaal behandeling in te plannen. Zo zijn wij in staat om de haargroei aanzienlijk te reduceren en zorg je er tevens voor dat we jouw haarcyclus kunnen leren kennen. Dit maakt dat we steeds dichterbij een volledig, langdurig glad resultaat komen!
  • Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen? Dagelijks scrubben om dode huid te verwijderen zodat nieuwe haren niet gaan ingroeien en aansluitend verzorgen met een daarvoor specifieke bodylotion! Wij werken met diverse plantaardige body producten en zullen je altijd vrijblijvend en persoonlijk advies geven omtrent voorzorg en nazorg.
  • Hoe zit het met pijn? Je mag van ons verwachten dat wij in een hoog tempo, zorgvuldig en op een comfortabele wijze behandelen. Onze klanten spreken veel over onze fijne manier van waxen, wij zorgen er voor dat je ontspannen bent!
  • Hoe is mijn beleving? Wij denken ten alle tijde met je mee. Voordat wij starten met waxen geven wij deskundig advies, zorgen wij ervoor dat je prettig lift en nemen tussendoor de tijd om de huid te koelen en kalmeren waar nodig.
  • Kan ik waxbehandelingen combineren? Ja zeker! Alle mogelijkheden kun je kiezen in ons boekingssysteem. Denk ook zeker aan onze combi deal. Laat je drie onderdelen waxen? Ontvang 20% korting op het totaal bedrag!

Duur behandeling

45 minuten

Prijs

€ 44.95
waxstudio-waxen-mannen-vrouwen-bikinilijn-hengelo