Home » Behandelingen » Specials » Bruidsmake-up

Bruidsmake-up

Home » Behandelingen » Specials » Bruidsmake-up

Behandelingsduur

90 minuten

Prijs

€149.95

Wil jij er prachtig uit zien op je bruiloft en de hele dag genieten van mooie make-up? Wij zorgen voor jouw gewenste uitstraling! Ons team van specialisten staan te popelen om jou te voorzien van een fantastische look die goed bij je past. Voor bruidsmake-up in Twente komen wij ook op locatie!

Wat kun je verwachten?

In deze reeks van drie behandeling gaan we samen kijken naar je eigen stijl, smaak, je huid en je voorkeuren voor de make-up om je dag perfect te maken! Wij nemen uitgebreid de tijd om naar je wensen te luisteren en denken op elk gebied met je mee. Na de geboekte (gratis) intake gaan wij je aansluitend voorzien van de gehele proefmake-up. Spannend!

Goed om te weten

  • Plan voorafgaand aan je proefmake-up en bruidsmake-up altijd een intake in. Hierin stellen wij jouw wensen centraal en maak je voor het eerst kennis met jouw specialist.
  • Plan je proefmake-up afspraak het liefst in de ochtend. Zo kun je de gehele dag jouw aangebrachte make-up dragen en uittesten.
  • Trouwen is ontzettend leuk én spannend. Daarom helpen we je graag om alles helder te krijgen bij onze eerste ontmoeting. Dit doen wij doormiddel van een intake en een kopje koffie. Zo voorkom je een hoop stress en blijft er meer ruimte voor plezier.

Duur behandeling

90 minuten

Prijs

€ 149.95