Home » Behandelingen » BIAB i.c.m Gellak » BIAB i.c.m. Gellak – NIEUW

BIAB i.c.m. Gellak – NIEUW

Behandelingsduur

30 minuten

Prijs

€39.95
Biab handen I.C.M. Gellak Skin resolution Hengelo

BIAB i.c.m. Gellak Skin Resolution Hengelo

Bij Skin Resolution zijn wij sinds kort enorme fan van BIAB! BIAB is een gezonde versteviging op je nagels om je natuurlijke nagelplaat te voorzien van de juiste voedingstoffen en ondersteuning. Je kunt stellen dat BIAB een zeer veilige vorm van versteviging is voor je nagels. BIAB blijft flexibel en voorkomt dat je nagel knapt of afbreekt. De voedingstoffen zorgen er voor dat je na enige tijd al merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger en sterker zijn.

Binnen onze schoonheidssalon werken wij met veel plezier samen met BIAB ‘The gel bottle’. Volledig vegan en bij voorkeur in te zetten bij mensen die graag op een gezonde wijze willen genieten van mooie nagels. Skin Resolution in Hengelo raadt BIAB ook bij uitstek aan voor nagelbijters, probleemnagels en de kwetsbare nagels.

De BIAB i.c.m gellak behandeling behoudt haar glans en biedt bovendien versteviging van de nagels. Geef jezelf identiteit met je favoriete kleur! Wij geven tijdens deze behandeling ook aandacht aan je nagelriemen en handverzorging.

Wat kun je verwachten?

  • Een fijn welkom met wat te drinken en het bespreken van de verwachtingen.
  • Maak keuze uit onze 80 kleuren lak!
  • Wij lakken strak de nagels en zorgen voor een mooie egale kleur.
  • Tot slot geven wij de handen nog heerlijke na verzorging met een handcrème en nagelolie voor extra versteviging van de nagels.
  • Wij adviseren je om niet zelf je gellack te verwijderen! Door de gellack op professionele wijze te laten verwijderen, voorkom je schade en langdurige kwetsbaarheid aan je nagels.

Goed om te weten

Duur behandeling

30 minuten

Prijs

€ 39.95
Biab handen I.C.M. Gellak Skin resolution Hengelo