Home » Behandelingen » BIAB i.c.m Gellak » Biab i.c.m. Gellak en verwijderen – NIEUW

Biab i.c.m. Gellak en verwijderen – NIEUW

Behandelingsduur

45 minuten

Prijs

€46.95
Biab i.c.m. Gellak Skin Resolution Hengelo

Biab met Gellak Skin Resolution Hengelo

Bij Skin Resolution zijn wij sinds kort enorme fan van BIAB! BIAB is een gezonde versteviging op je nagels om je natuurlijke nagelplaat te voorzien van de juiste voedingstoffen en ondersteuning. Je kunt stellen dat BIAB een zeer veilige vorm van versteviging is voor je nagels. BIAB blijft flexibel en voorkomt dat je nagel knapt of afbreekt.

Binnen onze schoonheidssalon in Hengelo werken met veel plezier samen met BIAB ‘The gel bottle’. Volledig vegan en bij voorkeur in te zetten bij mensen die graag op een gezonde wijze willen genieten van mooie nagels. Wij raden BIAB ook bij uitstek aan voor nagelbijters, probleemnagels en de kwetsbare nagels.

Wat kun je verwachten?

  • Wij bieden drinken aan en bespreken de verwachtingen van de behandeling.
  • Hierna verwijderen we de lak met de elektrische vijl.
  • Kies een van onze 80 kleuren gellak!
  • Wij lakken secuur de nagels en zorgen voor een mooie egale kleur.
  • Tot slot geven wij de handen nog fijne na verzorging met een handcrème en nagelolie voor extra versteviging van de nagels.
  • Wij adviseren je om niet zelf je gellak te verwijderen! Door de gellak op professionele wijze te laten verwijderen, voorkom je schade en langdurige kwetsbaarheid aan je nagels.

 

  • LET OP:  Heb je versteviging zoals gel, acryl of biab elders laten zetten dan vragen wij om een extra verwijder toeslag van 10 euro.
  • Let op! Vanaf 17-07-2023 vervalt onze kennismakingsprijs. De nieuwe prijs bedraagt €46,95. Dit is een meerprijs van €8,-

Goed om te weten

De gellak behoudt haar glans en biedt hiernaast bovendien ook versteviging van de nagels. Geef jezelf identiteit met je favoriete kleur!

Onze gellak is duurzaam, zuurstof doorlatend en je hebt keuze uit meer dan 80 kleuren. Geniet van mooi gelakte nagels tot wel 3 weken.

 

Wil je ook graag de voeten laten verwennen bekijk dan onze spa pedicure

Bekijk Onze heerlijk verzorgende Loveli handwash

Duur behandeling

45 minuten

Prijs

€ 46.95
Biab i.c.m. Gellak Skin Resolution Hengelo