Home » Behandelingen » Actie » Guasha i.c.m. cupping | ACTIE

Guasha i.c.m. cupping | ACTIE

Behandelingsduur

60 minuten

Prijs

€68.95
Guasha met cupping Skin Resolution Hengelo

Guasha massage i.c.m. Cupping

  • Kom je voor het eerst? Wij starten de massage altijd met een intake.
  • Tijdens of na de massage kan het zijn dat je mogelijk tijd nodig hebt om te acclimatiseren. Weet dat dit onderdeel is van je genezingsproces en dat je lichaam voor jou bezig is om gifstoffen op te ruimen.
  • Drink veel water of kruidenthee om je proces te versnellen. Afvalstoffen moeten eruit.
  • En vooral, geniet! Er is geen mooier cadeau voor jezelf dan een massage vinden wij.

Deze unieke behandeling laat je de kracht van een cupping behandeling en intensiviteit van de Guasha stenen voelen en waarnemen. Ontdek de geneeskrachtige werking van deze unieke combinatie. Twee populaire behandelmethodieken gecombineerd in één behandeling. Ideaal voor iedereen die het lastig vind om te kiezen!

Deze mogelijk intense massage van 60 minuten is perfect te boeken als je je hele lichaam wil laten masseren.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze behandeling gaan we van start met ‘het open zetten van je bindweefsel en systeem’. De guasha stenen en het inzetten van cups hebben direct invloed op spieren, bindweefsel. energiebanen en geven directe verlichting. De aangename tot intensieve stijkingen van de stenen reduceren stress en zorgen voor de aanmaak van geluk hormonen. Wij massageren altijd met edelstenen om ook tijdens de massage de energetische eigenschappen van de stenen te waarborgen. Fantastisch tijdens de actieve zomermaanden.

Zodra je lichaam goed warm is en de nodige afvalstoffen al loskomen, is het tijd voor het intensievere werk. Binnen de traditionele Chinese Geneeskunst wordt cupping gebruikt om verstorende energieën uit het lichaam te leiden en blokkades, gifstoffen (toxines) op te heffen.

Doordat er een vacuüm in de cups ontstaat worden afvalstoffen en bloedstagnaties in de spieren en bindweefsel naar de oppervlakte getrokken en kunnen blokkades opgeheven worden. Het ontspant ook direct de spierknopen. Naast het intensief masseren met de cups, masseren wij altijd in combinatie met manuele massage technieken.

Goed om te weten

Wij zijn getraind om persoonsgebonden en krachtig op de spieren en bindweefselin te werken. Zo kan het zijn dat elke massages afwisselend is. Op basis van de hoeveelheid ‘spanning’ in je lichaam, kunnen grepen op sommige delen van je lichaam gevoelig zijn.

Tijdens deze krachtige massage van 60 minuten behandelen wij de volgende onderdelen:

1. Voeten en achillespees

2. Onderbenen , bovenbenen en kuiten massage

3. Onderrug en bovenrug massage

4. Armen en handen massage – optioneel

5. Nek en schouder massage

6. Schedelrand en hoofdhuid massage

Om blijvend profijt te houden van een soepel en ontspannen lichaam, adviseren wij je om tussen de 4 en 6 weken een nieuwe massage in te boeken.

Thuis met kristallen werken bekijk onze Skinergy rollers

Nieuwsgierig naar andere huid verbeterende behandelingen bekijk hier de bindweefsel behandeling

Duur behandeling

60 minuten

Prijs

€ 68.95
Guasha met cupping Skin Resolution Hengelo