Home » Behandelingen » Massages » Holistische Massage Twente | 75 minuten

Holistische Massage Twente | 75 minuten

Behandelingsduur

75 minuten

Prijs

€78.95
Holistische massage Skin Resolution Hengelo

Holistische massage

Holistische massage in Hengelo Twente. Maak een dosis geluk hormonen aan en ontdek hoe wij je fysieke en mentale gesteldheid balanceren. Onze holistische massage van 75 minuten is in het bijzonder onze meest geboekte massage. En deze holistische massage is niet voor niets zo in trek, tijdens de behandeling pakken wij jouw gehele fysieke én mentale systeem van top tot teen aan! Een aanrader bij zowel mentale als fysieke klachten, het direct reduceren van stress en spanning.

Kom liggen in onze traditioneel ingerichte massage ruimte, neem plaats op onze verwarmde massagebank en geniet van de warm aangebrachte zachte plantaardige massage olie. Ook maken wij gebruik van warme kompressen om zo comfortabel het eerste contact met jouw lichaam te maken. Wij krijgen hier veel complimenten over!

Wat kun je verwachten?

  • Kom je voor het eerst? Wij starten de massage altijd met een intake.
  • Tijdens of na de massage kan het zijn dat je mogelijk tijd nodig hebt om te acclimatiseren. Weet dat dit onderdeel is van je genezingsproces en dat je lichaam voor jou bezig is om gifstoffen op te ruimen.
  • Drink veel water of kruidenthee om je proces te versnellen. Afvalstoffen moeten eruit.
  • En vooral, geniet! Er is geen mooier cadeau voor jezelf dan een massage vinden wij.
Tijdens deze intensieve massage vermindert je spierspanning, wordt de doorbloeding gestimuleerd, en worden waar nodig energieblokkades opgeheven. Afval stoffen worden afgevoerd en jouw lichaam komt direct in een ‘detox’ ofwel, ontgift stand.

Welkomstip!

Wij staan bekend om onze vertrouwde en persoonlijke manier van behandelen. Wij willen dat je weet dat je ten alle tijden alles bij ons kwijt kunt. Wij gaan zeer discreet en nauwkeurig met informatie om. Je mag van ons verwachten dat wij open en toegankelijk zijn en er voor zorgen dat jij een behandeling ontvangt om nooit te vergeten.

Goed om te weten

Wij zijn getraind om ritmisch, intuïtief en persoonsgebonden te werken. Zo kan het zijn dat elke massages afwisselend is. Op basis van de hoeveelheid ‘spanning’ in je lichaam, kunnen grepen op sommige delen van je lichaam gevoelig zijn.

Tijdens de Holistische massage van 45 minuten behandelen wij de volgende onderdelen:

1. Voeten en achillespees

2. Onderbenen , bovenbenen en kuiten massage

3. Onderrug en bovenrug massage

4. Armen en handen massage – optioneel

5. Nek en schouder massage

6. Schedelrand en hoofdhuid massage

Duur behandeling

75 minuten

Prijs

€ 78.95
Holistische massage Skin Resolution Hengelo