Home » Behandelingen » Actie » Hotstone massage i.c.m. cupping | ACTIE

Hotstone massage i.c.m. cupping | ACTIE

Home » Behandelingen » Actie » Hotstone massage i.c.m. cupping | ACTIE

Behandelingsduur

60 minuten

Prijs

€68.95

Deze unieke behandeling laat je de kracht van een cupping behandeling en de warmte van de hotstone basaltstenen voelen en waarnemen. Ontdek de geneeskrachtige werking van deze unieke combinatie. Twee populaire behandelmethodieken gecombineerd in één behandeling. Ideaal voor iedereen die het lastig vind om te kiezen!

Deze lichte tot intense massage van 60 minuten is perfect te boeken als je je hele lichaam wil laten masseren.

Wat kun je verwachten?

met deze behandeling gaan we van start met de hitte en de ‘druk’ van de stenen. Deze dringen diep door in de spieren en geven directe verlichting. De aangename warmte van de stenen en oliën reduceert stress en zorgen voor de aanmaak van geluk hormonen. De vulkanische stenen bevatten een warmte van 45 graden. Heerlijk tijdens de wintermaanden!

Zodra je lichaam goed warm is en de nodige afvalstoffen al loskomen, is het tijd voor het intensievere werk. Binnen de traditionele Chinese Geneeskunst wordt cupping gebruikt om verstorende energieën uit het lichaam te leiden en blokkades, gifstoffen (toxines) op te heffen.

Doordat er een vacuüm in de cups ontstaat worden afvalstoffen en bloedstagnaties in de spieren en bindweefsel naar de oppervlakte getrokken en kunnen blokkades opgeheven worden. Het ontspant ook direct de spierknopen. Naast het intensief masseren met de cups, masseren wij altijd in combinatie met manuele massage technieken.

Goed om te weten

Wij zijn getraind om persoonsgebonden en krachtig op de spieren en bindweefselin te werken. Zo kan het zijn dat elke massages afwisselend is. Op basis van de hoeveelheid ‘spanning’ in je lichaam, kunnen grepen op sommige delen van je lichaam gevoelig zijn.

Tijdens deze krachtige massage van 60 minuten behandelen wij de volgende onderdelen:

1. Voeten en achillespees

2. Onderbenen , bovenbenen en kuiten massage

3. Onderrug en bovenrug massage

4. Armen en handen massage – optioneel

5. Nek en schouder massage

6. Schedelrand en hoofdhuid massage

Om blijvend profijt te houden van een soepel en ontspannen lichaam, adviseren wij je om tussen de 4 en 6 weken een nieuwe massage in te boeken.

Duur behandeling

60 minuten

Prijs

€ 68.95
Afspraak maken