Home » Behandelingen » Massages » Massage keuze van de specialist | 60 minuten

Massage keuze van de specialist | 60 minuten

Behandelingsduur

60 minuten

Prijs

€65.95
Massage keuze van de specialist 60 minuten Skin Resolution Hengelo

Massage keuze van de specialist

Laat ter plekke de geschikte massage voor jou samenstellen door een van onze masseuses. Voorafgaand de massage bespreken wij waar de behoefte ligt en waar wij onze aandacht op richten. Tijdens en na de massage kun je direct de gunstige, verkwikkende werking van je lichaam ervaren. In het specifiek werken wij op het opheffen van (spier)blokkades, het verminderen van spanning en verzuring en wordt er ruimte gemaakt in het bindweefsel.

 

Wat kun je verwachten?

1. Onderbenen , bovenbenen en kuiten massage

2. Onderrug en bovenrug massage

3. Nek en schouder massage

4. Schedelrand en hoofdhuid massage

Bijzonder geschikt als je even niet goed weet waar de behoefte van je lichaam ligt. Kom je vaker bij ons? Laat je verrassen! Aanrader tegen slaapproblemen en hoofdpijn. Wij zijn uniek in Hengelo, Twente met het aanbieden van deze keuze massage. Wij ontvangen hier veel leuke feedback op!

Tip! Leuk om cadeau te geven

Goed om te weten

Kom liggen in onze traditioneel ingerichte massage ruimte, neem plaats op onze verwarmde massagebank en geniet van de warm aangebrachte zachte plantaardige massage olie. Ook maken wij gebruik van warme kompressen om zo comfortabel het eerste contact met jouw lichaam te maken. Wij krijgen hier veel complimenten over!

Duur behandeling

60 minuten

Prijs

€ 65.95
Massage keuze van de specialist 60 minuten Skin Resolution Hengelo