Home » Behandelingen » Post partum behandeling Hengelo – Ontzwanger behandeling

Post partum behandeling Hengelo – Ontzwanger behandeling

Behandelingsduur

75 minuten

Prijs

€95.00
Post partum behandeling Skin Resolution

Post partum behandeling in Hengelo

Herstel en verzorging op het diepste niveau. Broodnodig voor nieuwe mama’s. Zorg voor jezelf na de bevalling! Samen met onze visie vanuit de Chinese Geneeskunde. draagt deze waardevolle post partum behandeling direct bij aan je cruciale herstel in je kwetsbare kraamperiode.

‘Er bestaat niet zoiets als te verwend of te goed worden behandeld’ en dit geldt ook voor je kleine baby. In onze cultuur wordt wat niet essentieel is als luxe gezien.. Wij zijn hier om je te vertellen dat aanraking en behandeling in je kraamtijd wel zeker een noodzaak is.. En dat hoe jij de eerste maanden na de bevalling met jezelf omgaat, grote impact heeft op de jaren na je bevalling.

Wat kun je verwachten?

Wist je dat nieuw geboren moeders nooit te aardig voor zichzelf kan zijn? Iedere vrouw verdiend een periode van zachtheid, warmte en herstel na de zwangerschap. Een post partum behandeling kan letterlijk het verschil maken tussen depressie en verbondenheid, tussen overleven of kalmte voelen in je lijf. Daarbij is het beste wat je je baby kunt geven een gelukkige moeder.

Denk niet dat je gewoon verder kunt met je dagelijks leven en activiteiten alsof je niet net 9 maanden lang zwanger bent geweest en een enorm lichamelijk proces bent doorgelopen. Je bent net bevallen, je hele fysieke lichaam maakt een soort stilte door zodat ingewanden tot rust kunnen komen, je bekken hebben tijd nodig om zichzelf weer met elkaar te verweven. Nog maar niet te spreken over een eventuele pijnlijke ‘knip’, ruptuur of keizersnede of beschadigde huid wat zich weer mag ‘zetten’. Ook je geest heeft de tijd hard nodig om de gehele ervaring te verwerken. Dit betekent niet dat de ervaring zelf traumatisch hoeft te zijn, iedere zwangerschap en bevalling is uniek. Jij hebt je eigen verhaal, desondanks blijft verwerking de sleutel om je weer sterk en heel te voelen.

Een post partum behandeling draagt bij aan jouw verwerking en herstel en is een flinke stap voorwaarts binnen je kraamherstel.

‘Ik voelde mij na de geboorte van mijn zoontje uitgeput, gewond en alsof ik een blok beton ‘down under’ met mij mee droeg. Ik dealde met de scherpe samentrekkingen van mijn baarmoeder, pijnlijke bekken, een helse ruptuur en was ik tegelijkertijd nog nooit zo gelukkig geweest. Ik heb een kindje gekregen en deze bijkomende emoties zijn op z’n zachts gezegd INTENS. Ik ontdekte een manier van janken bij mijzelf die ik niet kende en niet eerder was ik zo kwetsbaar geweest.. – Nadia

Nog teveel vrouwen onder ons kampen met schaamte die ons weerhoudt om open en transparant over onze bevalling en klachten te spreken. We willen niet als beschadigd gezien worden en precies daar gaan wij voorbij aan onze heling. Je herkent vast de gedachtes ‘waarom heeft niemand mij dit verteld?’
Ik ben vastberaden om het verschil te maken! En dat begint bij het normaliseren en belangrijk maken van de cruciale post partum periode en alles wat daar bij komt kijken, ofwel het vierde trimester.

Ik zou Skin Resolution niet tot een succes gebracht kunnen hebben zonder de eenvoud achter ‘energetische en ontastbare’ behandelingen. Graag neem ik je mee in de korte en krachtige uitleg over onze ontwikkelde post partum behandeling in Twente:

Wij werken met drie manieren om je gehele zenuwstelsel te kalmeren;
warmte – aanraking en olie.

 • Uitgebreide intake
 • Neem plaats op onze verwarmde massagebank met uitsparing voor je buik en borsten zodat je zo zacht en ontspannen mogelijk ligt.
 • We passen onze etherische oliën volledig aan op jouw behoefte, de geur draagt direct bij om je kalm en geaard te voelen. Je bent in een fijne omgeving.
 • Ervaar de volledige aandacht van warme, stomende doeken op je kwetsbare lichaam. Verwarmen heeft ook een therapeutische uitwerking van binnenuit, verlicht pijn en herstelt.
 • Onderga onze ritmische massage, die wij in de postpartum periode zien als noodzaak en niet als luxe. De zware, zachte en soepele eigenschappen van onze massageolie helpen om harde en ruwe toestand te verzachten. De warme olie voedt je weefsels en helpt je zenuwstelsel te versterken.
 • Wij masseren het gehele lichaam en geven de nadruk op de meridianen die het nauwst verbonden zijn met het moederschap.
 • Onze hotstones en holistische grepen zijn een groot onderdeel om je doorbloeding opnieuw te optimaliseren, je lichaam te ontdoen van gifstoffen, geven direct verlichting en verzachten en dragen bij aan je herstelproces.
 • We werken er tijdens de post partum behandeling aan om trauma ervan te weerhouden dat deze wordt ‘vastgezet’ in het bindweefsel. Dit maakt dat wij harde grepen op bindweefsel niveau vermijden.
 • Naast het masseren van je gehele lichaam, nemen wij ook de hoofdhuid, schedelrand en voetreflexologie en handreflexolgie mee.
 • Wij nemen de tijd om je weer rustig bij te laten komen en zullen je altijd met je meedenken in behoefte.

Goed om te weten

 • Drink na de behandeling voldoende lauw(!) water om de afvalstoffen af te voeren.
 • Vermijdt koude. Warmte bevorderd je genezingsproces op welke manier dan ook en koude stagneert.
 • Mijn eigen ‘warmte tips’ vanuit de T.C.M: Eet en drink alles warm. Ik verwarmde zelfs mijn fruit. Eet en drink vooral volle producten om op kracht te komen. Vermijdt het wassen van je haren, je hoofd koelt het snelst af. Investeer in een goede kruik voor op je buik. Draag warme (wollen) sokken. Blijf in of bij je bed met je baby en zorg dat het daar zo warm mogelijk is.
 • Investeer in fijne, zachte producten voor je lichaam en gezicht. Vermijdt agressieve producten. Ik zorgde elke ochtend en avond, zodra ik kon voor een klein ritueel om mijzelf (en baby) te behandelen. De Loveli Poppy lijn kun je voor jezelf én kindje gebruiken. Magisch!
 • Geef jezelf tijd en maak jezelf belangrijk, zie dit niet als een luxe.

 

Klik hier om alle zwangerschap behandelingen te bekijken!

Bekijk de drie fijnste producten voor jou en je kindje

Duur behandeling

75 minuten

Prijs

€ 95.00
Post partum behandeling Skin Resolution