Home » Behandelingen » Energetisch » Reiki behandeling 60 minuten

Reiki behandeling 60 minuten

Behandelingsduur

60 minuten

Prijs

€66.95
Reiki behandeling Skin Resolution

Reiki behandeling

Reiki behandeling Hengelo. ‘If you listen to your body when it whispers, you won’t have to hear it scream’. Met de Reiki behandeling heffen we energieblokkades op, gaat je energie beter stromen en boosten wij je gehele energiesysteem.

Wat kun je verwachten?

Met deze energetische behandeling werken wij op zowel jouw fysieke en mentale niveau. Door middel van zachte handoplegging, heeft de helende werking zowel bewust als onbewust invloed op lichaam en geest. Reiki staat voor universele levensenergie en is naar eigen zeggen, een waardevol cadeau voor jezelf! Even bijtanken!

  • Bij de Reiki contactbehandeling, kom je als ontvanger naar onze holistische schoonheidssalon.
  • Je neemt plaats in onze fijne verwarmde massagebank en je zult versteld staan van de ontspannen sfeer.
  • Wij adviseren je om gedurende deze krachtige Reiki behandeling gemakkelijke kleding aan te trekken, goed op je ademhaling te letten en vooral te durven ontspannen.
  • Volg de handen van de behandelaar en je hebt direct een mindfullness oefening te pakken. Wij begeleiden je door het gehele proces. 

Goed om te weten

Tip! Het is mogelijk om deze waardevolle behandeling als kuurvorm te ondergaan. De helende Reiki energie zal altijd zijn weg vinden naar het geen waar het voor jou het meest belangrijk is. Door vaker een (korte) behandeling te ondergaan, biedt je jezelf ondersteuning in het helende proces.

Onze ervaring: Iedereen zal deze holistische behandeling anders ervaren. De een voelt warme of koude verschillen, trillingen, stromingen, misselijkheid of duizeligheid. Diepe ontspanning, dorst of extra plassen is ook mogelijk. Echter bestaat er ook een kans dat je zelf geen fysieke ervaring beleeft, uiteraard zet de krachtige energie van Reiki wel degelijk een proces in werking, onderschat het niet.

 

Interesse naar energetische massages bekijk dan ook de shiatsu massage!

Bekijk onze energetische productlijn skinergy

Duur behandeling

60 minuten

Prijs

€ 66.95
Reiki behandeling Skin Resolution