Home » Behandelingen » Massages » Shiatsu massage Hengelo | Traditionele drukpunt massage

Shiatsu massage Hengelo | Traditionele drukpunt massage

Behandelingsduur

45 minuten

Prijs

€59.00
Shiatsu Massage Skin Resolution Hengelo

Shiatsu massage

Shiatsu massage Hengelo. Ben je al bekend met onze Shiatsu massage in Hengelo? Wij zijn zelfs met ons vieren gespecialiseerd in het geven van deze traditionele Japanse drukpuntmassage. Herstel de energiebalans terwijl je diep ontspant! Deze Japanse massagetechniek, welke ook wel acupressuur wordt genoemd, is toe te passen bij zowel gezondheidsproblemen , emotionele klachten en diverse huidproblematiek. Het is vergelijkbaar met een behandeling van de acupunctuur, maar dan zonder de naalden!

Wat kun je verwachten?

1. Volledige hoofdhuid en schedelrand massage

2. Volledige gelaat, decolleté en hals massage

3. Nekspieren en bovenkant schouderpartij

5. Oren en armen massage

Shiatsu gaat uit van de aanwezige levensenergie en het zelf genezende vermogen van de mens. Bij een goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van meridianen, ofwel energiebanen die over het gehele lichaam lopen. Rijke massage oliën, warmte kompressen en essentiële oliën zijn een aantal kenmerken tijdens deze helende, krachtige drukpunt massage.

Goed om te weten

Door het uitoefenen van de juiste druk op de juiste energiepunten, activeren wij de doorstroom van nieuwe energie en wordt je systeem gereset.

Tip! Erg waardevol ter aanvulling van een van onze gezichtsbehandelingen en lichaamsmassages.

Kom liggen in onze traditioneel ingerichte massage ruimte, neem plaats op onze verwarmde massagebank en geniet van de warm aangebrachte zachte plantaardige massage olie. Ook maken wij gebruik van warme kompressen om zo comfortabel het eerste contact met jouw lichaam te maken. Wij krijgen hier veel complimenten over!

Duur behandeling

45 minuten

Prijs

€ 59.00
Shiatsu Massage Skin Resolution Hengelo