Home » Behandelingen » Massages » Stress relief massage Hengelo | 60 minuten

Stress relief massage Hengelo | 60 minuten

Behandelingsduur

60 minuten

Prijs

€65.95
Stress relief massage Skin Resolution Hengelo

Stress relief massage

Stress relief massage Hengelo. Deze klassieke massage zet zich in om stress en fysieke blokkades te verminderen. De behandeling waarborgt een diep moment van rust en aandacht. Deze Stress relief massage duurt 60 minuten en is geschikt voor iedereen die opzoek is naar een moment van ontspanning, een soepel lichaam en uiteraard, stress op zowel lichamelijk en mentaal niveau wil verminderen.

Kom liggen in onze traditioneel ingerichte massage ruimte, neem plaats op onze verwarmde massagebank en geniet van de warm aangebrachte zachte plantaardige massage olie. Ook maken wij gebruik van warme kompressen om zo comfortabel het eerste contact met jouw lichaam te maken. Wij krijgen hier veel complimenten over!

Wat kun je verwachten?

1. Voeten en achillespees

2. Onderbenen , bovenbenen en kuiten massage

3. Onderrug en bovenrug massage

4. Armen en handen massage – optioneel

5. Nek en schouder massage

6. Schedelrand en hoofdhuid massage

De stress relief massage werkt op de spieren, mogelijke blokkades, verzuringen en op ons gehele energiesysteem. In het specifiek zien wij de veelvoorkomende nek en schouder klachten na de massage al zeker voor de helft verminderen.

De massage zorgt voor vitale energie, helpt om gifstoffen af te voeren en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop. Ben je op zoek naar een sport massage? Dan is de stress relief massage een aanrader voor jou.

Tip! De stress-relief massage is ook een aanrader tegen slaapproblemen, stress en hoofdpijn.

Goed om te weten

Wij zijn getraind om persoonsgebonden en krachtig op de spieren in te werken. Zo kan het zijn dat elke massages afwisselend is. Op basis van de hoeveelheid ‘spanning’ in je lichaam, kunnen grepen op sommige delen van je lichaam gevoelig zijn.

Duur behandeling

60 minuten

Prijs

€ 65.95
Stress relief massage Skin Resolution Hengelo