Home » Behandelingen » Manicure en pedicure » Thaise Voetmassage | Traditionele voetbehandeling

Thaise Voetmassage | Traditionele voetbehandeling

Behandelingsduur

15 minuten

Prijs

€33.95
Thaise Voetmassage Skin Resolution Hengelo

Thaise Voetmassage

Maak kennis met voetreflex en deze eeuwen oude voetmassage. Bij de Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool en gehele voet gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.

Kom liggen in onze traditioneel ingerichte massage ruimte, neem plaats op onze verwarmde massagebank en geniet van de warm aangebrachte zachte plantaardige massage olie. Ook maken wij gebruik van warme kompressen om zo comfortabel het eerste contact met jouw lichaam te maken. Wij krijgen hier veel complimenten over!

Wat kun je verwachten?

1. Gehele voeten en achillespees

2. Voetrug, enkels en kuiten

3. Scheenbenen

De voetzool wordt in deze visie gezien als de spiegel van het lichaam. De gevoelszenuwen van de inwendige organen zijn verspreid door het gehele lichaam en hebben verbindingen met de huid. Al deze zenuwen zijn voornamelijk te vinden aan de onderkant van de voet. Deze traditionele en eeuwen oude Thaise voetmassage geeft een verrassend verlicht gevoel en kan helpen om diverse kwalen in het hele lichaam te verbeteren.

Specifiek aan te raden bij pijnlijke en vermoeide voeten! Ook erg fijn tijdens de zwangerschap en voor iedereen die veel loopt of sport.

Goed om te weten

Tip! Erg leuk om cadeau te geven of als upgrade te boeken bij een van onze pedicures, massages of gezichtsbehandelingen.

Wij staan bekend om onze vertrouwde en persoonlijke manier van behandelen en wij zijn getraind om persoonsgebonden en intuïtief te masseren. Zo kan het zijn dat elke massages afwisselend is. Op basis van de hoeveelheid ‘spanning’ in je lichaam, kunnen grepen op sommige delen van je lichaam gevoelig zijn.

Duur behandeling

15 minuten

Prijs

€ 33.95
Thaise Voetmassage Skin Resolution Hengelo