Home » Behandelingen » Waxstudio » Waxen hele gezicht incl. wenkbrauwen

Waxen hele gezicht incl. wenkbrauwen

Behandelingsduur

30 minuten

Prijs

€39.95
Waxen Skin Resolution Hengelo

Waxen hele gezicht inclusief wenkbrauwen

Ongewenste haargroei op je gezicht? Harde stoppels, huidirritatie of overmatig dons? Verlang je naar een langdurige gladde zachte huid? Dan is een waxbehandeling geschikt voor jou. Wij zijn ervaren waxspecialisten in het waxen, ook wel harsen genoemd, van het gezicht.

Wat kun je verwachten?

  • Onze speciaal geselecteerde soorten wax zijn uiterst zacht waardoor irritaties, roodheden en gevoeligheden zo goed als uitgesloten blijven.
  • Een perfecte behandeling voor korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam.
  • Tevens werken wij met een team van ervaren wax specialisten waardoor wij het tempo in de behandeling flink kunnen opvoeren en de wax behandeling als minder pijnlijk wordt ervaren.
  • Kortom een prachtige wax methode.

Tijdens deze behandeling waxen wij het hele gezicht inclusief de gehele kaaklijn, jukbenen, je bovenlip en kin en de wenkbrauwen. Onze populairste waxbehandeling voor het gezicht in Hengelo. Een aanrader voor iedereen die graag een glad, zacht en haarvrije gezicht wenst. Voordelige prijs. Aanrader! Je make-up blijft er ook nog eens veel mooier van zitten. 

Goed om te weten

  • Hoelang blijven de haren weg na een waxbehandeling? Dit is zeer afhankelijk van je eigen unieke haarcyclus. Over het algemeen blijven de haren minimaal tussen de 3 a 6 weken weg. Echter bestaat er een mogelijkheid dat er al nieuwe haren aan het groeien zijn op het moment dat je komt waxen. Deze haren zijn nog niet zichtbaar en zullen uiteraard naar boven komen.
  • Hoe vaak moet ik mijn waxbehandeling herhalen? Wij adviseren je om tussen de 4 en 6 weken een herhaal behandeling in te plannen. Zo zijn wij in staat om de haargroei aanzienlijk te reduceren en zorg je er tevens voor dat we jouw haarcyclus kunnen leren kennen. Dit maakt dat we steeds dichterbij een volledig, langdurig glad resultaat komen!
  • Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen? Dagelijks exfoliëren om dode huid te verwijderen zodat nieuwe haren niet gaan ingroeien en aansluitend verzorgen met een daarvoor specifieke gezichtsverzorging! Wij werken met diverse plantaardige en medische producten en zullen je altijd vrijblijvend en persoonlijk advies geven omtrent voorzorg en nazorg.
  • Hoe zit het met pijn? Je mag van ons verwachten dat wij in een hoog tempo, zorgvuldig en op een comfortabele wijze behandelen. Onze klanten spreken veel over onze fijne manier van waxen, wij zorgen er voor dat je ontspannen bent!
  • Hoe is mijn beleving? Wij denken ten alle tijde met je mee. Voordat wij starten met waxen geven wij deskundig advies, zorgen wij ervoor dat je prettig lift en nemen tussendoor de tijd om de huid te koelen en kalmeren waar nodig.
  • Kan ik waxbehandelingen combineren? Ja zeker! Alle mogelijkheden kun je kiezen in ons boekingssysteem. Denk ook zeker aan onze combi deal. Laat je drie onderdelen waxen? Ontvang 20% korting op het totaal bedrag!

Duur behandeling

30 minuten

Prijs

€ 39.95
Waxen Skin Resolution Hengelo