Home » Behandelingen » Waxstudio » Waxen voeten en tenen

Waxen voeten en tenen

Behandelingsduur

15 minuten

Prijs

€19.95
Blog Skin Resolution Hengelo

Waxen voeten en tenen

Ongewenste haargroei? Harde stoppels, huidirritatie, roodheden of zelfs jeuk na het scheren? Wij zijn ervaren waxspecialisten in het waxen, ook wel harsen genoemd, van élk lichaamsdeel!

Wat kun je verwachten?

 • Onze speciaal geselecteerde soorten wax zijn uiterst zacht waardoor irritaties, roodheden en gevoeligheden zo goed als uitgesloten blijven.
 • Een perfecte behandeling voor korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam.
 • Door onze ervaring kunnen wij het tempo in de behandeling flink  opvoeren zodat een wax behandeling als minder pijnlijk wordt ervaren!

Tijdens deze behandeling worden je voeten en tenen gewaxt. Wij waxen zorgvuldig elke teen en ontharen ook de volledige voetrug. Perfect voor iedereen die de haren op de tenen en voeten als storend ervaren.

Goed om te weten

 • Zorg ervoor dat je haren minimaal tussen de 8 en 14 dagen onaangetast zijn. Wij hebben grip nodig om alle haren zorgvuldig te verwijderen.
 • Zorg ervoor dat je een week van te voren begint om de huid goed te scrubben. Zo maak je de haartjes ‘los en verloopt de behandeling pijnlozer.
 • Ben je gevoelig? Het kan helpen om een half uur voor de behandelingen een paracetamol in te nemen.
 • Hoelang blijven de haren weg na een waxbehandeling? Dit is zeer afhankelijk van je eigen unieke haarcyclus. Over het algemeen blijven de haren minimaal tussen de 3 a 6 weken weg. Echter bestaat er een mogelijkheid dat er al nieuwe haren aan het groeien zijn op het moment dat je komt waxen. Deze haren zijn nog niet zichtbaar en zullen uiteraard naar boven komen.
 • Hoe vaak moet ik mijn waxbehandeling herhalen? Wij adviseren je om tussen de 4 en 6 weken een herhaal behandeling in te plannen. Zo zijn wij in staat om de haargroei aanzienlijk te reduceren en zorg je er tevens voor dat we jouw haarcyclus kunnen leren kennen. Dit maakt dat we steeds dichterbij een volledig, langdurig glad resultaat komen!
 • Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen? Dagelijks scrubben om dode huid te verwijderen zodat nieuwe haren niet gaan ingroeien en aansluitend verzorgen met een daarvoor specifieke bodylotion! Wij werken met diverse plantaardige body producten en zullen je altijd vrijblijvend en persoonlijk advies geven omtrent voorzorg en nazorg.
 • Hoe zit het met pijn? Je mag van ons verwachten dat wij in een hoog tempo, zorgvuldig en op een comfortabele wijze behandelen. Onze klanten spreken veel over onze fijne manier van waxen, wij zorgen er voor dat je ontspannen bent!
 • Hoe is mijn beleving? Wij denken ten alle tijde met je mee. Voordat wij starten met waxen geven wij deskundig advies, zorgen wij ervoor dat je prettig lift en nemen tussendoor de tijd om de huid te koelen en kalmeren waar nodig.
 • Kan ik waxbehandelingen combineren? Ja zeker! Alle mogelijkheden kun je kiezen in ons boekingssysteem. Denk ook zeker aan onze combi deal. Laat je drie onderdelen waxen? Ontvang 20% korting op het totaal bedrag!

Ongewenste haargroei op de benen? Klik hier!

Vervelende geurtjes van de voeten? Klik hier voor de Loveli voeten deodorant!

Duur behandeling

15 minuten

Prijs

€ 19.95
Blog Skin Resolution Hengelo