Home » Behandelingen » Specials » Zwangerschapsbehandeling

Zwangerschapsbehandeling

Home » Behandelingen » Specials » Zwangerschapsbehandeling

Behandelingsduur

75 minuten

Prijs

€82.95

Een spa moment voor alle mama’s to be. Speciaal voor alle toekomstige mama’s. Onze multifunctionele zwangerschapsbehandeling bestaat uit zorg voor je lichaam en gezicht. Wij richten aandacht op de hormoonbalans, de fysieke en mentale gesteldheid en creëren een moment van opladen, genieten en bovenal ontspannen. Heerlijk wegdromen!

Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten? Onze zwangerschapsbehandelingl is nauwkeurig afgestemd op jouw huidtype en behoefte. In combinatie met de massage van het hoofd, de nek en de schouders, merk je direct vermindering van spanningsklachten.

De intensieve scrub van de benen en voeten geven direct een verlichtend effect en het verwijderen van dode huidcellen zorgt voor een zijdezacht gevoel en bevordert de bloedcirculatie. De uitgebreide massage van de voeten en benen fungeren als een cadeautje als je kampt met vermoeidheid en stress. De massage werkt diep ontspannend en energie verhogend. Ervaar de luxe van rijke oliën in combinatie met een fijne beleving voor jou en je baby om nooit te vergeten.

Kortom, van top tot teen ontspannen en opladen als je in verwachting bent.

Goed om te weten

Deze behandeling is al vanaf de eerste weken in de zwangerschap te boeken!

Duur behandeling

75 minuten

Prijs

€ 82.95