Behandelingen voor feestdagen

28 nov, 2023 | Acties, Behandeling, Blogs, Huidverbetering

Behandelingen voor de feestdagen

Schitter deze Feestdagen en verwen jezelf bij Skin Resolution in Hengelo. De feestdagen zijn in aantocht, en wat is een betere manier om te stralend het nieuwe jaar gaan dan met een heerlijke schoonheidsbehandeling bij Skin Resolution in Hengelo? Laat de druk van het dagelijks leven achter je en gun jezelf wat welverdiende ontspanning met onze speciale feestelijke behandelingen.

Feestelijke Gezichtsbehandelingen

1. GO with the Glow peeling special

Ontwikkeld door onze huidspecialisten! Wij hebben kritisch gekeken naar jullie behoefte tijdens dit feestelijke seizoen en dat maakt onze uitgebreide GO with the glow gezichtsbehandeling bijzonder. Wij werken tijdens deze special direct op het activeren van de huid en zorgen er daarbij ook voor dat dode huid als sneeuw voor de zon verdwijnt. Door het inzetten van onze krachtige peeling en hoge dosis aan prachtige werkzame stoffen zul je je huid echter zien stralen, daar kan geen kerstverlichting tegen op. We halen letterlijk alles uit de kast om je een fantastische beleving te bezorgen en je klaar te stomen voor de feestdagen met een prachtig resultaat. Vol energie, optimale hydratatie én een nieuwe huid die tevoorschijn is getoverd!

 2. Hotstone special Flow & Glow

Onze unieke hotstone massage i.c.m. zeer diverse massagetechnieken en geurbeleving laat je de kracht van warmte en manuele grepen op een bijzondere manier voelen en waarnemen. De intensiviteit van de behandeling wordt zorgvuldig aangepast aan jou! Ontdek de geneeskrachtige werking van deze fijne en comfortabel warme combinatie. Twee populaire behandelmethodieken gecombineerd in één behandeling. Ideaal voor iedereen die een fijne spa beleving voor zichzelf wil ondergaan en de winterse dagen ontspannen door te komen.

Deze licht intense massage van 60 minuten is perfect te boeken als je je hele lichaam wil laten masseren.

 4. Discover gezichtsbehandeling

Welkom bij Skin Resolution, jouw schoonheidssalon in Tuindorp Hengelo. Wij zijn benieuwd naar jou! Onderga je eerste gezichtsbehandeling en ontvang 3 image Skincare producten voor thuis!

Ben je nieuw bij ons? Kom je voor het eerst Image Skincare leren kennen? Dit is de perfecte opstart behandeling bij Skin Resolution!

Je ontvangt tijdens de intake advies van onze specialisten over jouw unieke huidtype en huidconditie. Op basis hiervan leer je je huid goed kennen en begrijp je precies welke producten goed bij jou aansluiten.

5. Boek je favoriete behandelingen met korting bij Lise!

Welkomskorting!
Lise is alweer twee weken bij ons! Om dit te vieren boek je de gehele week nog een fijne behandeling met 20% korting bij haar. Bekijk de geselecteerde behandelingen en wacht niet te lang met boeken. Onze agenda begint vol te raken dit jaar.

De beste feestelijke producten voor jezelf en als cadeau!

1. Holiday sets

De gift sets zijn af te stemmen voor iedere routine en zijn beschikbaar in twee varianten. Ga je voor de Holiday Gift Set van Image Skincare met 3 producten of 4 producten? Een Holiday Gift Set zonder gifts, is geen gift set! Welke variant je ook kiest, je ontvangt één product van jouw skincare-routine gratis.

De Iluma cleanser

Binnen IMAGE Skincare is ILUMA dé lijn om de huid te laten stralen en pigmentvlekken aan te pakken. Door de toevoeging
van huidoplichtende ingrediënten wordt de huid geëgaliseerd en pigmentvlekken verlicht. Met deze gloednieuwe, milde cleanser heb je absoluut geen reden om niet stralend voor de dag te komen! Deze cleanser biedt een effectieve, maar milde reiniging waardoor dit geschikt is voor ieder huidtype. Onderdeel van de hoofdingrediënten zijn Smart Sensing Beads, wat een milde scrubtechnologie is en de huid dus niet beschadigd. Leuk feitje: bij teveel druk op de huid lossen deze op. Een ideale bescherming van het gezicht dus! Een blend van natuurlijke extracten beschermt daarnaast de huid en zorgt voor een egale, stralende look! Kortom een echte aanrader!

Bekijk hier ons gehele behandelaanbod!

Shoppen voor producten? Klik hier voor de webshop!