Home » Blog » Behandeling » Behandelingen voor feestdagen
Producten muur Skin Resolution Hengelo

Behandelingen voor feestdagen

28 november 2023

Schitter deze Feestdagen met Skin Resolution in Hengelo

De feestdagen staan voor de deur, en wat is een betere manier om stralend het nieuwe jaar in te gaan dan met een heerlijke schoonheidsbehandeling bij Skin Resolution in Hengelo? Laat de drukte van het dagelijks leven achter je en gun jezelf de ultieme ontspanning met onze speciale feestelijke behandelingen.

Feestelijke Gezichtsbehandelingen

1. GO with the Glow Peeling Special
Ontwikkeld door onze huidspecialisten voor de feestdagen! Deze uitgebreide gezichtsbehandeling richt zich op het activeren van de huid en het verwijderen van dode huidcellen. Met een krachtige peeling en een hoge dosis werkzame stoffen, zul je stralen als nooit tevoren. Bereid je voor op een prachtige huid die geen kerstverlichting nodig heeft om te schitteren.

2. Hotstone Special Flow & Glow
Ervaar de kracht van warmte en manuele grepen met onze unieke hotstone massage. Deze behandeling combineert diverse massagetechnieken en geurbeleving voor een ultiem ontspannen ervaring. Perfect voor de winterse dagen, deze 60 minuten durende massage is ideaal om je hele lichaam te laten ontspannen.

3. Discover Gezichtsbehandeling
Nieuw bij Skin Resolution? Probeer onze Discover gezichtsbehandeling en ontvang drie IMAGE Skincare producten voor thuis. Tijdens de intake krijg je advies op maat over jouw huidtype en huidconditie. Leer je huid kennen en ontdek welke producten het beste bij je passen.

De Beste Feestelijke Producten voor Jezelf en als Cadeau!

1. Holiday Sets
Onze gift sets zijn perfect afgestemd op elke skincare-routine en beschikbaar in twee varianten: met 3 of 4 producten. Bovendien ontvang je één product gratis! Een ideaal cadeau voor jezelf of een geliefde.

2. Iluma Cleanser
De ILUMA-lijn van IMAGE Skincare laat de huid stralen en pakt pigmentvlekken aan. Deze milde cleanser biedt effectieve reiniging en is geschikt voor elk huidtype. Met Smart Sensing Beads, die oplossen bij teveel druk, beschermt deze cleanser de huid en zorgt voor een egale, stralende look.

Conclusie

Bij Skin Resolution in Hengelo helpen we je graag om de feestdagen stralend en ontspannen door te komen. Onze speciale feestelijke behandelingen en producten zijn perfect om jezelf te verwennen of cadeau te geven. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen laten schitteren deze feestdagen. Boek snel je afspraak en geniet van een stralende huid en een ontspannen geest!

Blijf stralen en geniet van de feestdagen met Skin Resolution!