Behandelingen

Misschien kom je voor het eerst. Misschien ook niet. Misschien maakt dit ook helemaal niet uit, want een behandeling bij ons in de salon is een unieke ervaring. Een ervaring die telkens wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen, verwachtingen en gesteldheid. Onze kracht in de behandeling zit hem dan ook dikwijls in het tekkelen van jouw ‘mood’.  We zien je graag ontspannen, vrolijk, energievol en voldaan weer naar huis gaan. Met de specifieke ervaring en kennis die je op doet, gaan wij er voor om een mooie plek in je herinnering te veroveren.

Ben jij klaar om je behandeling te boeken?

Gezichtsbehandelingen en peelingen

Geef je huid een cadeautje en ga voor een volledige huidverzorging. We werken onder andere met Image Skincare en Loveli Care.

Massages

Kies voor een hotstone massage of ga voor stress relief. Je hebt het verdiend om te ontspannen.

Waxstudio

Met onze waxstudio zorgen we al acht jaar voor deskundige waxbehandelingen. Van Brazillian Wax tot aan het waxen van je gezichtshaar.

Wimpers en wenkbrauwen

Met wenkies on fleek heb jij je expressie eigen. Van Henna Brows tot aan een browlift, bij Skin Resolution in Hengelo krijg jij wat je verdient.

Manicure en Pedicure

Onze manicure- en pedicurebehandelingen staan bekend om hun perfectie. Natuurlijk met een prachtige lak waar je lang plezier van houdt.

Gellack

Gellack is hot and happening! Neem plaats aan onze nail bar en laat je nagels omtoveren tot een werkelijke verschijning.

Arrangementen

We maken in 2022 meer bekend over onze arrangementen.

Specials

Uniek bij Skin Resolution: de zwangerschapsbehandeling. Maar ook voor bruids- en avondmake-up ben je bij ons aan het juiste adres.