Specials

Ontdek onze ‘specials’ binnen Skin Resolution. Elke bijzondere gebeurtenis is speciaal! Dit is precies de reden waarom wij deze specifieke behandelingen, apart hebben uitgelicht. Wij zijn een groot fan van het verzamelen en creëren van speciale momenten. Het leuke is dat ook een ‘dood normale’ dag, omgetoverd kan worden naar jouw speciale moment. Waarom wachten op een feestje of gelegenheid als je er zelf een kunt maken?

Dagmake-up incl. advies

Elke gelegenheid vraagt om een andere look. Een dag make-up behandeling is geschikt voor dagen waarop je net dat beetje extra wilt en de focus legt op jouw natuurlijke accenten. Hierbij kun je denken aan een sollicitatie gesprek, een receptie of een presentatie. De dag make-up geeft een natuurlijke en verzorgde uitstraling.

Deze behandeling is ook mooi om te boeken als je graag meer zou willen weten over het zelf aanbrengen van een ‘ieder daagse’ make-up. Hierbij ontvang je persoonlijk advies op basis van kleur, accenten, camouflage en manier van aanbrengen.

Feestmake-up incl. advies

Wil jij graag de perfect afgestemde look voor een bijzondere gelegenheid? Een avond of feest make-up maakt het mogelijk dat jij je zeker voelt en tovert je om tot de mooiste versie van jezelf. Bij een avond of feest make-up zal je wat ‘zwaarder’ worden opgemaakt en wordt jouw natuurlijke expressie nog intensiever geaccentueerd. 

Deze behandeling is ook mooi om te boeken als je graag meer zou willen weten over het zelf aanbrengen van een ‘avond of feest make-up.’ Hierbij ontvang je persoonlijk advies op basis van kleur, accenten, camouflage en manier van aanbrengen.

Proefmake-up bruiden

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Wij zorgen ervoor dat je er op je mooist uit ziet op je grote dag. Want naast alle ogen die op jou gericht zijn, is er ook de hele dag een fotograaf aanwezig die ieder detail vastlegt. De belangrijkste stap 1 voor een stralende huid ligt echter bij huidverzorging-en verbetering. Wij hechten veel waarde aan een gezonde huid waarbij jij je de gehele dag en nadien comfortabel en zelfverzekerd voelt. Bij stap 2 gaan wij zorgvuldig te werk om jou te voorzien van een prachtige bruidsmake-up en je om te toveren tot de allerbeste en mooiste versie van jezelf. Al jouw positieve eigenschappen worden maximaal benadert. Shine the day away!

Om aan al jouw wensen en eisen te voldoen, hanteren wij het volgende bridal-protocol:

1. Uitgebreide intake | 4 tot 6 maanden voor de bruiloft.

Bij de intake nemen wij de tijd om een huidanalyse incl. kennismaking van de producten van Image Skincare uit te voeren. Wij onderzoeken je huid, adviseren en stellen waar nodig een persoonlijk behandelplan met jou op, om doelgericht naar de grote dag toe te werken. Tevens gaan wij tijdens een intake al jouw specifieke wensen omtrent de bruidsmake-up bespreekbaar maken. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf bent en geven goed gehoor aan kritische punten. Bijvoorbeeld; voel jij je zonder felle lippen niet compleet? Go for it! Wij staan overal voor open.

​2. Proefmake-up | 2 tot 4 maanden voor de bruiloft.

Al jouw wensen van de intake worden zorgvuldig uitgevoerd. Ontdek of jouw wensen goed bij jou passen en is er ruimte om te correcties uit te voeren waar nodig. Tip! Plan de proefmake-up op een dag als je een feestje hebt zodat je er van kunt genieten.

​3. Bruidsmake-up

Klaar voor de grote dag? Van te voren hebben wij de dag, tijden en locatie besproken. Voordat wij gaan starten met de make-up, zorgen wij voor een goede basis aan huidverbeterende producten. Deze stap 1 zorgt voor een mooie, gezond glanzende huid en waarborgt een goede hechting voor de make-up. Jouw bruidsmake-up wordt zoals de proefmake-up aangebracht en wordt nadien afgesloten met een organische fixing spray voor ultiem behoud.

Zwangerschapsbehandeling

Speciaal voor alle toekomstige mama’s. Onze multifunctionele zwangerschapsbehandeling bestaat uit zorg voor je lichaam en gezicht. Zwangerschap is een van de meest intensieve veranderingen die je lichaam zal meemaken. Bedenk dat de huid tot wel 70 cm kan uitrekken. Tevens toont je huid door hormonen sneller onregelmatigheden dan gewoonlijk. De talgproductie van je huid kan verhoogd zijn, waardoor poriën verstopt raken. Bovendien vernieuwen cellen zich tijdens je zwangerschap in een hoger tempo dan normaal. Het is daarom van belang je huid nog meer te voeden en hydrateren.

Buiten zorg voor de ‘buitenkant’, hebben wij ook jouw mentale gezondheid centraal staan.  Het dragen van een nieuw leven vergt heel wat energie. Middels de zwangerschapsbehandeling creëren wij voor jou een moment van opladen, genieten en bovenal ontspannen. Heerlijk wegdromen!

Geniet tijdens de zwangerschapsbehandeling van de volgende elementen:

  • Zwangerschap facial afgestemd op jouw huidtype en behoefte. In combinatie met de hoofd, nek en schoudermassage merk je direct vermindering van spanningsklachten. Door de vernieuwde energiestroming ervaar je een gevoel van diepe rust en kalmte. 

  • Intensieve scrub van de benen en voeten. Het verwijderen van dode huidcellen zorgt voor een zijdezacht gevoel en bevordert de bloedcirculatie. 

  • Uitgebreide massage van de voeten en benen. Een cadeautje als je kampt met vermoeidheid. De massage werkt diep ontspannend en energie verhogend. Ervaar de luxe van rijke oliën en een intensieve verzorging.