Home » Blog » Acties » Aluminium vrije deodorant van Loveli care
Loveli Deodorant Skin Resolution Hengelo

Aluminium vrije deodorant van Loveli care

05 december 2023

Ervaar Frisse Bescherming met Aluminiumvrije Deodorant van Loveli Care bij Skin Resolution

Op zoek naar een deodorant die echt werkt, maar zonder schadelijke stoffen? Bij Skin Resolution in Hengelo hebben we de perfecte oplossing: de aluminiumvrije deodorant van Loveli Care! Deze revolutionaire deodorant is niet alleen effectief, maar ook vriendelijk voor je huid en het milieu. Hier is waarom je deze deo absoluut moet proberen.

Waarom Kiezen voor Loveli Care Deo?

Effectieve Bescherming zonder Aluminium
De deodorant van Loveli Care is de eerste aluminiumvrije deo die écht werkt. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, zinkoxide en zuiveringszout, neutraliseert deze deo geurtjes zonder de zweetklieren te blokkeren. Je zweet dus nog steeds, maar zonder vervelende geurtjes!

Zinkoxide: Jouw Geheime Wapen tegen Geurtjes
Zinkoxide is een krachtig ingrediënt dat uitstekend werkt tegen zweet veroorzaakt door hormonen, stress en emoties. Dit type zweet is dikker en bevat meer vetzuren, wat vaak resulteert in een sterkere geur. Zinkoxide neutraliseert deze geur effectief, zodat jij de hele dag fris blijft.

Ontdek de Mini Deo Test Set

Kun je niet kiezen tussen de verschillende heerlijke geurtjes? Probeer dan onze mini deo test set! Deze set bevat alle geuren van Loveli Care, zodat je ze allemaal kunt uitproberen. Perfect voor op reis, want de mini deo’s gaan minimaal twee weken mee en zijn gemaakt van karton, dus na gebruik kun je ze gewoon weggooien.

Milieuvriendelijke Refills

Extra milieubewust zijn? De deo’s van Loveli Care hebben hervullingen gemaakt van karton. Je kunt de refill eenvoudig in je lege plastic deo schuiven, of de refill zelf als deostick gebruiken omdat hij volledig plasticvrij is. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee, aangezien de refills goedkoper zijn dan de plastic verpakkingen.

Waarom Wachten?

De aluminiumvrije deodorant van Loveli Care biedt een natuurlijke en effectieve manier om de hele dag fris te blijven. Of je nu stresszweet, hormonenzweet of gewoon dagelijks zweet wilt bestrijden, deze deo zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd en schoon voelt.

Kom langs bij Skin Resolution in Hengelo en ervaar zelf de frisheid van Loveli Care deodorant. Ontdek onze mini test set en milieuvriendelijke refills en maak een bewuste keuze voor je gezondheid en het milieu.

Blijf fris, blijf gezond en geniet van een heerlijke geur met Loveli Care bij Skin Resolution!