Guasha

23 jan, 2023 | Behandeling, Blogs

Guasha is een techniek uit de Chinese geneeskunde. met deze massage word de huid gestimuleerd door middel van een speciale masseertechniek met speciale glad geslepen edelstenen. Deze techniek wordt al eeuwenlang gebruikt in de Chinese geneeskunde om energie in het lichaam te verhogen, verstoppingen te verminderen en de balans te herstellen.

Guasha Behandeling Hengelo Skin Resolution

De Guasha massage heeft veel voordelen voor de gezondheid. Het is een zeer effectieve manier om spanning en pijn te verlichten en ook verbetert het de bloedcirculatie in het lichaam. Hiernaast helpt de massage ook bij het verminderen van ontstekingen en verbeteren van het immuunsysteem.

Een ander belangrijk voordeel van deze massage is dat het de energie in de mediaanlijnen in het lichaam helpt versterken. Meridiaan lijnen zijn energiekanalen in het lichaam waar energie doorheen stroomt. Door deze kanalen te stimuleren met guasha, kunnen blokkades worden verwijderd en kan het energieniveau in het lichaam worden verhoogd.

Tot slot is het ook een effectieve manier om energieblokkades te verwijderen en de energiebalans te herstellen. Door de energiekanalen op de juiste manier te stimuleren, kan de energie in het lichaam worden versterkt en verhoogd. Dit brengt het lichaam in balans en verbetert de algehele gezondheid.

Guasha is een zeer effectieve techniek voor het versterken van de energie in de meridiaanlijnen en het verbeteren van de algehele gezondheid. Het is een veilige, natuurlijke manier om de gezondheid te verbeteren en te ondersteunen. Als je kampt met spanningen, pijn of andere gezondheidsproblemen, dan is guasha zeker iets voor jou.

Boek bij ons een guasha behandeling in:  https://skin-resolution.salonized.com/widget_bookings/new

Deel het artikel: https://skinresolution.nl/guasha-hengelo-chinesegeneeskunde/?et_fb=1&PageSpeed=off