Home » Blog » Behandeling » Henna Brows bij Skin Resolution
Henna Brows Skin Resolution Hengelo

Henna Brows bij Skin Resolution

22 februari 2023

Henna wenkbrauwen zijn de nieuwste trend in de wereld van schoonheid en verzorging. Het is een eenvoudige en effectieve manier om je wenkbrauwen te verven en er voller en dikker uit te laten zien. Bij SkinResolution kun je terecht voor professionele henna brows die jouw wenkbrauwen er op hun best uit laten zien.

Hoe werkt het?

Henna verf is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is daarmee geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het verschil tussen henna verf en traditionele verf is dat henna de haartjes en de huid vlekken geeft, waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen voller zijn. Bij SkinResolution wordt de henna verf speciaal gemengd om de perfecte kleur te krijgen die past bij jouw haartint en huidskleur.

Voordelen van henna wenkbrauwen

Er zijn tal van voordelen aan het kiezen voor henna wenkbrauwen. Het is een gemakkelijke manier om de wenkbrauwen een vollere en natuurlijke uitstraling te geven. De verf blijft ook langer zitten dan traditionele wenkbrauwverf, wat betekent dat je langer kunt genieten van de Henna. Daarnaast is henna verf ook goed voor de haartjes zelf, omdat het de wenkbrauwen voedt en hydrateert.

De behandeling

Wij beginnen de behandeling met een intake waarin wij de wenkbrauwen bekijken en bespreken wat je gewenste vorm en kleur is. Daarna wordt de henna verf gemengd om de perfecte kleur te krijgen. Vervolgens worden de wenkbrauwen schoongemaakt en worden de haartjes in de gewenste vorm gebracht.

Zodra de wenkbrauwen zijn voorbereid, wordt de henna verf aangebracht en laten we deze ongeveer 10-20 minuten intrekken. Na de inwerktijd wordt de verf verwijderd en worden de wenkbrauwen schoongemaakt. Je zult versteld staan van het resultaat!

Conclusie

Als je op zoek bent naar een verzorgde volle wenkbrauw look dan is de henna brow behandeling perfect voor jou. Het is een veilige, effectieve manier om een ​​natuurlijke uitstraling te krijgen, zonder gebruik van make-up. Neem contact op met SkinResolution om te zien welke behandelingen het beste bij jou passen en maak vandaag nog een afspraak!

Boek de afspraak: https://skin-resolution.salonized.com/widget_bookings/new

Meer van onze wimper en wenkbrauw behandelingen:  https://skinresolution.nl/behandelingen/wenkbrauwen-en-wimpers/