Home » Blog » Huidverbetering » Egaliseren van de huid
Egaliseren Image Skin Resolution Hengelo

Egaliseren van de huid

24 februari 2023

Een egale huid is de wens van velen. Er zijn verschillende factoren die kunnen leiden tot een ongelijkmatige teint, zoals zonschade, acne, hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken. Gelukkig zijn er producten op de markt die kunnen helpen om deze problemen aan te pakken. In dit blogartikel zal ik je laten zien hoe je de huid kunt egaliseren met producten van Image SkinCare, die verkrijgbaar zijn bij SkinResolution.

Stap 1: Reinigen en exfoliëren

Een goede huidverzorgingsroutine begint met het dubbel reinigen van de huid. Het is belangrijk om alle onzuiverheden en gelijktijdige talg van de huid te verwijderen voordat je begint met de toepassing van producten. De Image SkinCare Ageless Total Facial Cleanser is een geweldige reiniger die zacht genoeg is voor dagelijks gebruik en toch effectief genoeg is om vuil en onzuiverheden te verwijderen. Het bevat glycolzuur en salicylzuur, die beide exfoliërende eigenschappen hebben en helpen bij het verwijderen van dode huidcellen. Ook is een goede aanrader de Ormedic cleanser van Image skincare dit is een intensieve cleanser die alle talg verwijderd maar ook de huid intensief hydrateert.

Het belang van een dubbele reiniging

Het is ook erg belangrijk om te dubbel cleansen. Na dat je 1 keer hebt gecleansed lijkt je huid misschien schoon, maar dit geld vaak alleen voor de oppervlakte.  Als je je huid goed en grondig wilt reinigen is het een echte aanrader om je huid te double cleansen! Met de 2e reiniging zorg je er voor dat je ook in de diepte gaat reinigen en ook de poriën grondig reinigt.

Stap 2: Gebruik een serum

Een serum is een essentieel onderdeel van elke huidverzorgingsroutine. Het is geconcentreerd en bevat actieve ingrediënten die diep in de huid doordringingen. De Image SkinCare Iluma Intense Brightening Serum is speciaal ontwikkeld om de huid te egaliseren en te verhelderen. Het bevat ingrediënten zoals vitamine C, niacinamide en plantenextracten die helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken.

Stap 3: Hydrateren en beschermen

Een gehydrateerde huid is een gezonde huid. Het is belangrijk om een ​​vochtinbrengende crème te gebruiken die de huid hydrateert en beschermt tegen verborgen invloeden van buitenaf, zoals UV-straling. De Image SkinCare Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 30 is een geweldige keuze voor mensen met een onregelmatige huidskleur. Het bevat zinkoxide, dat de huid beschermt tegen de samengestelde effecten van de zon, terwijl het ook de poriën verfijnt en de huid hydrateert.

Stap 4: Gebruik een masker

Een masker is een geweldige manier om de huid een extra boost te geven en specifieke huidproblemen aan te pakken. Het Image SkinCare Vital C Hydrating Enzyme Masque is een geweldige masker voor mensen met een ongelijkmatige huidskleur. Het bevat vitamine C, enzymen en antioxidanten die de huid helpen te hydrateren en te verhelderen.

Conclusie

Een gelijkmatige huidskleur kan verschillende oorzaken hebben, maar met de juiste producten van Image SkinCare kun je deze problemen effectief aanpakken.

Kom dus snel langs bij SkinResolution in Hengelo om deze geweldige producten op te halen!

Image Skincare op onze webshop: https://skinresolution.shop/productcategorie/image-skincare/

Behandelingen met Image Skincare: https://skinresolution.nl/behandeling/image-skincare-keuze-van-de-specialist-75-minuten/