Hotstone massage i.c.m. GRATIS cupping |ACTIE

25 jan, 2023 | Acties, Behandeling, Blogs

Hotstone en cupping massage

Onze hotstone met cupping massage is een activerende, stimulerende behandeling waarvan beide elementen van de massage geweldig samenwerken!

Deze samenwerking van hotstone en cupping zorgt zo voor een actieve verbetering in de spierspanning, bloedsomloop, verlichting van spanning en vermindering van pijn.

Cupping

Het gebruik van vacuüm cups is een veel voorkomende techniek die wordt gebruikt in massage therapie. Deze massage met gebruik van cups is een actieve manier om de spieren en het bindweefsel in de rug te stimuleren. Met deze behandeling plaatsen wij Vacuüm cups op de rug en hierbij word de lucht uit de cup gezogen. Dit creëert vervolgens een zuigkracht, die door middel van de cups spieren in de rug diep masseert. Deze techniek wordt gebruikt om spanning in de rug te verlichten, pijn te verminderen en het herstel van de spieren te bevorderen.

 Hotstone

De Hotstone massage is een andere populaire techniek die wordt gebruikt voor het behandelen van rugproblemen. De hotstone massage maakt gebruik van warme stenen die op de rug geplaatst worden. De warmte van deze stenen helpt om spanning te verlichten en pijn te verminderen. Zo is de Hotstone massage dus  geweldig voor het verminderen van spanning in de spieren en het verbeteren van de bloedsomloop.

 Rugproblemen

Deze beide technieken zijn daarom zeer effectief bij het verlichten van rugproblemen en het bevorderen van een gezonde rug. Vacuüm cups werken door het verminderen van de spierspanning. De hotstone massage kan helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van de bloedsomloop. Beide technieken kunnen worden gebruikt om pijn te verlichten en het herstel van de spieren te bevorderen.

Kortom als u last heeft van uw spieren in de rug is deze behandeling perfect!

 

Boek de behandeling hier: https://skin-resolution.salonized.com/widget_bookings/new

Meer massages: https://skinresolution.nl/behandelingen/massages/