Image Skincare Producten bij SkinResolution

22 feb, 2023 | Blogs, Huidverbetering

Het lijkt erop dat we steeds meer bewust worden van de noodzaak om goed voor onze huid te zorgen. We hebben allemaal het recht om te stralen en Skin Resolution Hengelo helpt je daarbij. In onze salon bieden wij Image Skincare, een van de beste merken op het gebied van huidverzorging.

 

 Algemene informatie

Image Skincare is een van de meest innovatieve en effectieve producten op de markt. Het is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en bevat een combinatie van actieve ingrediënten die de huid zullen helpen om er gezond en stralend uit te zien. De producten helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het versterken van de elasticiteit van de huid en het verminderen van het verouderingsproces.

 

 Ons assortiment

Bij Skin Resolution Hengelo bieden we een breed scala aan Image producten om uw huid te verzorgen en te hydrateren. We hebben producten voor alle huidtypen, van normaal tot vet en van droog tot gevoelig. Onze deskundige huidtherapeuten kunnen u adviseren over welke producten het beste bij uw huid passen.

 

 Behandelingen met Image Skincare

Wij bieden verschillende behandelingen met de producten van Image skincare.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn onze peelings, keuze van de specialist, duo behandelingen, acne behandelingen en meer.

Je bent bij Skin Resolution Hengelo van harte welkom om de voordelen van Image te ontdekken.

 

Ontdek de producten op onze webshop: https://skinresolution.shop/productcategorie/image-skincare/

 

Boek een gezichtsbehandeling: https://skinresolution.nl/behandelingen/gezichtsbehandelingen/