Home » Blog » Behandeling » Image Skincare Peeling in kuurverband
Image SkinCare peeling level 3 Skin Resolution Hengelo

Image Skincare Peeling in kuurverband

07 november 2023

Image Skincare peelings in kuurverband: voor een stralende huid

Onze Image Skincare peelings zijn een effectieve en snelle manier om je huid te verbeteren. In kuurverband geven ze de beste resultaten. Onze salon Skin Resolution in Hengelo, bied een breed assortiment aan peelings. De peelings worden gegeven door een van onze ervaren specialistes.

Waarom zijn Image Skincare peelings zo effectief?

Peelings bevatten actieve ingrediënten die de huid reinigen in de diepte en vernieuwen. Ze werken op verschillende lagen van de huid, waardoor ze een breed aantal huidproblemen kunnen aanpakken.

Welke huidproblemen kunnen met Image Skincare peelings worden behandeld?

Wij gebruiken de Image skincare peelings voor het behandelen van een groot aantal huidproblemen zoals, pigmentvlekken, acne, rimepltjes, grove porien, doffe huid, droge huid en verouderde huid.

Resultaat

Het effect van één peeling kan snel vervagen, maar een kuurverband helpt om langdurige resultaten te behouden. Het verschil tussen huidverbetering en verzorging Hoewel beide termen vaak door elkaar worden gebruikt, is er  zeker verschil tussen huidverbetering en huidverzorging.

Huidverbetering

Dit richt zich op het behandelen en verminderen van specifieke huidproblemen zoals acne, pigmentatie, rimpels of littekens. Bij Skin Resolution gebruiken we geavanceerde technieken en producten om de onderliggende oorzaken van deze problemen aan te pakken.

Huidverzorging

Het is erg belangrijk om elke dag de huid te onderhouden. Denk aan reinigen, hydrateren en beschermen tegen de zon. Beide zijn essentieel voor een gezonde huid, maar het is belangrijk om te weten wat jouw huid op welk moment nodig heeft.

Boek hier een afspraak

 Bekijk onze behandelingen

Wil je meer weten over Image Skincare peelings of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

0626417470