Home » Blog » Behandeling » Loveli producten voor mama en baby!
Skin Resolution Loveli Baby

Loveli producten voor mama en baby!

21 november 2023

 Loveli poppy love baby lijn

Wanneer het op onze kleintjes aankomt, willen we enkel het allerbeste. De Loveli poppy love babylijn, beschikbaar bij Skin Resolution, onderscheidt zich van andere producten door haar pure natuurlijkheid.

Wat maakt deze lijn zo uniek?

100% Plantaardig: De producten bevatten geen schadelijke chemicaliën of synthetische stoffen die de gevoelige babyhuid kunnen irriteren. Voedend en beschermend: Door de natuurlijke ingrediënten wordt de huid niet alleen gereinigd, maar ook gevoed en beschermd. Veilig en zacht: Elk product uit deze lijn is ontworpen met de tere babyhuid in gedachten, waardoor je er zeker van kunt zijn dat het veilig en zacht is voor je baby.

Ook voor mama’s!

Het mooie aan deze productlijn is dat je het voor je baby zowel als voor jezelf kunt gebruiken.

Ben je extra gevoelig voor sterke geuren tijdens of na de zwangerschap en wil je toch nog graag een lichte baby geur dan is poppy love fijn voor jou.

Zo is bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap het heerlijk om de Poppy Love olie op je buik te smeren om zo heerlijk je huid te verzorgen en voeden.

Witte Klaproos olie

Alle producten van deze lijn bevatten klaproos olie en dit helpt bij de meest gevoelige huidjes.

Zo helpt het bijvoorbeeld tegen luieruitslag en andere huidirritaties.

Hiernaast helpt het ook de mama’s om de beschadigde huid te herstellen.

Wij snappen helemaal dat je tijdens deze mooie, unieke tijd het beste wilt voor zowel jezelf als je baby neem dus vooral een kijkje in onze webshop!

Bekijk ons behandelaanbod

Bekijk meer producten van Loveli