Home » Blog » Huidverbetering » Loveli SkinCare bij Skin Resolution
Loveli Vegan gezichtsbehandeling

Loveli SkinCare bij Skin Resolution

22 februari 2023

Hoe is Loveli Ontstaan?

Loveli Skincare is een Nederlands cosmetica merk dat zich richt op natuurlijke en biologische huidverzorging. Het is opgericht door Linda, die op zoek was naar huidverzorgingsproducten zonder schadelijke ingrediënten. Nadat ze ontdekte dat veel conventionele huidverzorgingsproducten vol zitten met chemicaliën, besloot ze haar eigen merk te creëren. Deze geweldige producten verkopen wij ook in onze salon Skin Resolution in Hengelo.

Goed voor het milleu en vegantistisch!

Loveli Skincare gebruikt alleen natuurlijke en biologische ingrediënten, zonder synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De producten zijn veganistisch en worden niet getest op dieren. Het merk heeft een breed assortiment aan producten, waaronder gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en deodorant.

Gezichtsverzorging

Een van de populaire productlijnen van Loveli is de gezichtsverzorgingslijn. Het bestaat uit producten zoals een gezichtsreiniger, facemist, dag- en nachtcrème en een gezichtsolie. Deze producten zijn geschikt voor alle huidtypes en bevatten ingrediënten zoals rozenwater, aloë vera, jojoba-olie en calendula.

Deodoranten

Een ander populair product van Loveli is de deodorant. Deze deodorant is gemaakt zonder aluminium, parabenen en andere schadelijke ingrediënten. In plaats daarvan gebruikt Loveli ingrediënten zoals natriumbicarbonaat en kokosolie om geuren te neutraliseren en te hydrateren.

Naast hun focus op natuurlijke ingrediënten, heeft Loveli ook aandacht besteed aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Kortom, Loveli is een geweldig, Vegan Millieubewust merk om in huis te hebben. Kom snel langs bij Skin Resolution in Hengelo om deze producten te halen!

Loveli Producten: https://skinresolution.shop/productcategorie/loveli-care/

Behandelingen met Loveli Skincare: https://skinresolution.nl/behandeling/loveli-gezichtsbehandeling-75-mins/