Ontzwanger behandeling in Hengelo – Post partum behandeling.

4 aug, 2023 | Blogs

NIEUW bij Skin Resolution, Post partum ontzwanger behandeling in Hengelo. Onze specials zijn volledig aangepast. Alle special behandelingen staan in het teken van jouw zwangerschap. Maak kennis met onze nieuwste aanwinst.

Post partum behandeling in Hengelo.

De periode na de geboorte van je kindje kan een intense tijd zijn. Deze uitgebreide postpartum behandeling is speciaal ontworpen om nieuwe moeders te ondersteunen, te verzorgen en bij te dragen aan het herstel na de zwangerschap en bevalling.

Baby en mama Skin Resolution Hengelo - zwangerschapssmassage

Intake, vertrouwen en een speciale zwangerschaps-massagetafel.

Eerst beginnen we samen met een intakegesprek waarin we je huidige gezondheid, emoties en eventuele zorgen bespreken. We willen je een veilige en comfortabele ruimte bieden waar je vrijuit kunt delen hoe je je voelt.

Tijdens de ontzwanger behandeling in Hengelo start het belangrijkste onderdeel van de behandeling plaats op onze speciale zwangerschapstafel. Deze tafel is speciaal ontworpen om de unieke behoeften van het postpartum lichaam te ondersteunen. Met speciale kussens, een uitsparing voor jouw buik en borsten en ondersteuningsmechanismen, biedt deze tafel comfort en veiligheid voor jou, terwijl je geniet van een ontspannende en therapeutische massage. Het is een feest om voor even comfortabel op je buik te kunnen liggen!


Welke onderdelen worden er gemasseerd?

  • Hoofdhuid, nek en schedelrand
  • Uitgebreide massage van de nek-schouder spieren (monnikskapsspieren)
  • Schouders, ruggenstrekkers en flanken
  • Volledige aandacht op de gehele onderrug, aanhechting bilspieren en heupen
  • Extra aandacht voor de baarmoeder, te behandelen aan de achterkant.
  • Hamstrings, bovenbenen en heupen
  • Kuiten, onderbenen en achillespees
  • Voeten, tenen en voet rug.

Ontgiftende kruidenstempels.

Na de massage, beginnen we met een ontgiftende kruidenstempelbehandeling. De stempel, gevuld met geneeskrachtige kruiden, wordt verwarmd en gebruikt om zachtjes over het lichaam te strijken. Deze techniek helpt bij het ontgiften en versterkt de bloedcirculatie, het stimuleert de lymfestroom en het bevordert de heling.

Tijdens de gehele sessie wordt er rekening gehouden met de specifieke behoeften van de postpartum fase, ook wel ‘ontzwangeren’ genoemd. Dit omvat het in evenwicht brengen van hormonen, het ondersteunen van de baarmoeder en het herstel na eventuele scheurtjes of sneden tijdens de bevalling.

Rustig resetten en ontspannen.
We sluiten de behandeling af met een moment van rust en reflectie, een moment om even alleen ‘jij’ te zijn. We willen je deze tijd bieden om te ontspannen, te ademen en volledig in het huidige moment te zijn. Een rustgevende kop kruidenthee wordt aangeboden om deze helende en rustgevende ervaring compleet te maken.

Ten slotte bespreken we een persoonlijk nazorgplan dat je kunt volgen thuis. Dit plan omvat adviezen over eventuele nabehandelingen, beweging, rust, en kan ook specifieke oefeningen of technieken bevatten om te helpen bij het herstelproces.

Jij als kersverse mama op nummer één!
Deze postpartum behandeling is meer dan alleen een massage. Het is een uitnodiging om voor jezelf te zorgen, te herstellen en te helen na de intensieve periode van zwangerschap en bevalling. Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten, zodat je beter voor je nieuwe gezin kunt zorgen.

Deze behandeling boek je hier: https://skin-resolution.salonized.com/widget_bookings/new
Bekijk onze behandelingen: https://skinresolution.nl/behandelingen/