Skin Resolution is er voor jou

Authentiek, terug naar de basis, terug naar de oorsprong. De kracht en onderscheidende beweeggrond van Skin Resolution ligt in de combinatie van de medische en energetische wereld.

Onze specialisten zijn getraind om te luisteren naar de vraag achter de vraag en passen op een nuchtere wijze hun empathisch vermogen en aanpak toe, voor jou.

skin-resolution-hengelo-team-specialisten-huidadvies-nadia-kool

Nadia

Eigenaresse & oprichter

Met haar grote fascinatie voor het menselijk lichaam en haar voorliefde in energetische behandelingen werd het tijd om een uniek concept te lanceren!

In 2017 werd Skin Resolution geboren.  Enkel huidverbetering dekt de lading niet. Het team van Skin Resolution hanteert een holistische aanpak , werken resoluut vanuit de oorsprong
en voelen feilloos aan wat jij nodig hebt. Nadia maakt zich hard voor het feit dat iedereen een eigen identiteit mag hebben en is niet bang om hier mee naar voren
te komen.

Hiermee wil ze onderscheid maken in het typerende rolmodel wat veelal binnen schoonheidssalons voor komt. Eigenzinnig, kwetsbaar, doelgericht, voor jou.

Yvon

Huidspecialist, allround-schoonheidsspecialist

Huidspecialist, massage expert, allround schoonheidsspecialiste, geschoold in Oosterse behandelingen en bovenal erg lief!

skin-resolution-hengelo-team-specialisten-huidadvies-romee

Romée

Huidspecialist, schoonheidsspecialist

Huidspecialist, acné en Shiatsu gespecialiseerd, schoonheidsspecialist, visagie expert, is krachtig in onze holistische behandelingen en doet veel dansjes op de werkvloer.

skin-resolution-hengelo-team-specialisten-huidadvies-judith

Judith

Junior schoonheidsspecialist

Junior huidspecialist, waxspecialist, schoonheidsspecialist, heeft een voorliefde voor lichaams behandelingen en humor voor 10!