Home » Blog » Huidverbetering » Pedicure Behandeling
Spa pedicure Skin Resolution Hengelo

Pedicure Behandeling

09 maart 2022

Pedicure bij Skin Resolution

Een pedicure behandeling is een geweldige manier om je voeten te verzorgen en even lekker ontspannen. Of je last hebt van eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, of gewoon wilt genieten van een mooie, voetverzorging dan is een pedicure voor jou!

Wat gebeurd er tijdens een pedicure?

De pedicure behandeling bij Skin Resolution in Hengelo begint met het reinigen van de voeten en knippen van de nagels. Vervolgens worden de nagelriemen en de huid rond de nagels verzorgd. Hierna verwijderen we eventuele eeltplekken en likdoorns. Als er sprake is van ingegroeide nagels, worden deze op professionele wijze behandeld.

Nazorg

Na afloop van de behandeling krijg je advies en tips over hoe je je voeten het beste kunt verzorgen en welke producten het meest geschikt zijn voor jouw voeten. Na afloop ga je natuurlijk weer naar huis met zeidezachte, verzorgde voeten.

Boek nu een behandeling!

Al met al is een pedicure behandeling bij Skin Resolution in Hengelo een geweldige manier om je voeten te verwennen en te verzorgen. Het personeel is professioneel, de sfeer is ontspannen en de producten zijn van hoge kwaliteit. Boek vandaag nog een afspraak en trakteer jezelf op een heerlijke pedicure behandeling!

Boek een behandeling: https://skin-resolution.salonized.com/widget_bookings/new

Meer van onze behandelingen: https://skinresolution.nl/behandelingen/manicure-en-pedicure/