Home » Blog » Behandeling » Reiki-behandeling
Dagmake-up

Reiki-behandeling

10 maart 2023

Reiki

Reiki is een alternatieve geneeswijze die al eeuwenlang wordt gebruikt om het lichaam en de geest te genezen en te harmoniseren. Deze speciale behandeling word ook steeds meer gegeven in de westerse wereld, waaronder spa’s, wellnesscentra en klinieken. Onze salon SkinResolution in Hengelo is een van de plekken waar je een Reiki-behandeling kunt ondergaan.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse geneeswijze die zich richt op het herstellen van de balans van het lichaam en de geest. Het woord Reiki betekent “universele levensenergie” en verwijst naar de energie die door het lichaam stroomt en ons in het leven houdt. Deze behandeling kan helpen om de energiebanen van het lichaam te openen en de energiebalans te herstellen, wat kan leiden tot een diep gevoel van ontspanning en welzijn.

Hoe werkt de behandeling?

Een Reiki-behandeling bij SkinResolution begint meestal met een kort gesprek om te begrijpen wat je nodig hebt en waar je nodig hebt. De behandeling vindt plaats op een comfortabele massagestoel of tafel en je blijft gekleed. De specialiste zal haar handen op verschillende punten van je lichaam plaatsen om de energiestroom te bewegen. Er wordt geen druk uitgeoefend, en je voelt bijna een warmte die voortkomt uit de handen van de beoefenaar.

Tijdens de behandeling kun je verschillende sensaties ervaren, zoals tintelingen, warmte, kou of een diep gevoel van ontspanning. Veel mensen vallen zelfs in slaap tijdens een Reiki-sessie vanwege de diepe ontspanning die het teweegbrengt.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn verschillende voordelen aan een Reiki-behandeling. Een van de belangrijkste voordelen is dat het kan helpen om stress te verminderen. Het kan ook helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van de slaap. Daarnaast kan het ook helpen om de energiebalans te herstellen en de algehele gezondheid en welzijn te helpen.

Deze behandeling is veilig en heeft geen bijwerkingen. Het kan zelfs worden gebruikt in combinatie met andere medische behandelingen om de effectiviteit van die behandelingen te verbeteren.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om je lichaam en geest te genezen en te harmoniseren, is een Reiki-behandeling bij Skin Resolution in Hengelo zeker de moeite waard. Het kan helpen om stress en spanning te verminderen, pijn te verminderen, de slaap te verbeteren en de energiebalans te herstellen. Het is een veilige en effectieve alternatieve geneeswijze die kan worden gebruikt als aanvulling op andere medische behandelingen.

Bekijk meer van onze behandelingen: https://skinresolution.nl/behandelingen/energetisch/

Boek de behandeling: https://skin-resolution.salonized.com/widget_bookings/new