Home » Blog » Behandeling » Shiatsu Massage
Shiatsu Massage Skin Resolution Hengelo

Shiatsu Massage

13 februari 2023

Onze Shiatsu massage bij Skin Resolution Hengelo is een effectieve manier om klachten te veminderen. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden wij professionele shiatsu massages aan. Shiatsu is een holistische therapie die voornamelijk gericht is op het herstellen van het evenwicht en de harmonie van het lichaam. Dit doen wij doormiddel van het verlichten van spanningen en herstellen van de energiebalans.

Tijdens Onze shiatsu Massage wordt er gebruik gemaakt van drukpunten, acupressuur, stretchen en ademhalingstechnieken. Deze technieken kunnen helpen bij een breed aantal klachten, waaronder hoofdpijn, spanningshoofdpijn, nek- en schouderklachten, chronische pijn, stress, angst, slaapproblemen en meer. Shiatsu helpt bij het verlichten van spanning, het verbeteren van de algehele gezondheid en het onderhouden van het lichaams zelfhelingsvermogen.

Hiernaast helpt shiatsu bij het verminderen van stress, het verbeteren van de algehele gemoedsrust.

Ook helpt het hiernaast ook met het bevorderen van lichamelijke en geestelijke balans. De behandelingen zijn aangepast aan uw specifieke behoeften en kunnen een verlichting bieden voor een breed aantal lichamelijke en geestelijke klachten.

In onze salon bieden we professionele en effectieve shiatsu behandelingen aan voor een groot aantal klachten. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over shiatsu behandelingen en hoe ze jouw kunnen helpen!

Meer van onze massages: https://skinresolution.nl/behandelingen/massages/

Boek een Behandeling: https://skin-resolution.salonized.com/widget_bookings/new