Home » Blog » Behandeling » Voordelen van massages
Voordelen van Massages

Voordelen van massages

23 januari 2023

Het Lichaam en  je geest in balans

Massages zijn een van de oudste en natuurlijkste vormen van genezing die er zijn. Massages zijn een bewezen manier om lichamelijke en geestelijke stress te verlichten, vermoeidheid te verminderen en gezondheid te verbeteren.

Resultaat van een massage

Een massage helpt met relaxen door het verminderen van spanning en stress in je spieren. Massages laten je spieren weer helemaal in hun balans komen, waardoor je beter in staat bent om te ontspannen. Ook kun je hiernaast spanning loslaten in je gebieden van verzuring. Door regelmatige massages te ontvangen, help je het verlichten van verzuring in je spieren en verbeteren van de stroom van bloed en lymfe door je lichaam.

 Massages kunnen ook helpen bij het verlichten van je emotionele stress. Dit helpt door het activeren van het parasympatische zenuwstelsel, waardoor jij je beter gaat kunnen ontspannen en je beter kan concentreren op een positiev welzijn. De technieken die gebruikt worden in onze massages, zoals het strekken en kneden van spierweefsel, helpen ook bij het verminderen van spanning in de meridiaanlijnen.

 Bekijk hier ons massage aanbod!

https://skinresolution.nl/behandelingen/massages

Waarom neem je een massage

De voordelen van een massage gaan verder dan alleen lichamelijk ontspanning. Massages kunnen een positieve werking hebben op mentale gezondheid. Door het verminderen van stress in je spieren en de bloedstroom te verbeteren, wordt het gemakkelijker om te ontspannen en focussen op een optimistische staat van geest. Massage helpt je ook om beter te slapen, Wat je immuumsysteem verbetert, stress verminderd en algehele gezondheid verhoogt.

Laat al je stress los

Kortom, massages zijn een geweldige manier om lichamelijk en mentaal stress te verminderen en je algehele gezondheid te verbeteren. Door regelmatig massages te ontvangen, kun je meridiaanlijnen, verzuring en mentale stress verminderen. Hiernaast kan het ook je bloed- en lymfestroom verbeteren. Als je zoekt naar een manier om je lichaam en geest te ondersteunen, is massage een geweldig hulpmiddel!

Klik op de onderstaande link om een behandeling bij ons in te boeken:

https://skin-resolution.salonized.com/widget_bookings/new

TIP! Kies voor de 60 minuten keuze van de specialist, in deze behandeling kijken we wat jij en je lichaam nodig heeft