Home » Blog » Zwangerschapsmassages bij Skin Resolution
Skin Resolution zwangerschapsmassage Hengelo

Zwangerschapsmassages bij Skin Resolution

22 augustus 2023

Zwangerschapsmassages voor jou in Hengelo

Jouw zwangerschap is een bijzondere en unieke fase in je leven. Een fase die je niet meer over kunt doen en waar wij jou graag bij ondersteunen. Wij worden gelukkig van elke mama die met haar bolle buik bij ons binnen wandelt en er is er een fijne oplossing voor iedereen: de zwangerschapsmassage bij Skin Resolution in Hengelo! Onze uitgebreide zwangerschapsmassage biedt niet alleen ontspanning, maar verlicht ook aanzienlijk jouw mentale als fysieke welzijn.

Een speciale massagebank voor de zwangere vrouw!

Neem plaats op onze verwarmde zwangerschapsmassage bank. Met een uitsparing voor jouw buik en borsten, bieden wij het ultieme comfort. Het is een feest om lekker op je buik te kunnen liggen! Maak kennis met warme oliën, geurbeleving en onze liefdevolle aanpak! Wij zorgen voor jou als aanstaande of kersverse mama!

Massagebank Zwangerschap Skin Resolution Hengelo
Zwangerschapsmassage speciaal voor jou

Voor wie is de behandeling?

De zwangerschapsmassage bij Skin Resolution is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen die verlangen naar ontspanning, een moment om op hun buik te kunnen liggen én verlichting van lichamelijke spanning en stress. Daarnaast raden wij daadwerkelijk íedere zwangere vrouw aan om preventief herhaadelijk een zwangerschapsmassage te ondergaan om je hele proces tijdens jouw unieke zwangerschap te ondersteunen.

Of je nu in het eerste trimester bent of het einde van je zwangerschap nadert, wij stemmen de massage volledig af op de zwangerschapsfases en jouw persoonlijke voorkeuren!

Waarom een zwangerschapsmassage?

Zwangerschap veroorzaakt veranderingen in het lichaam, zoals het groeien van je buik, veranderingen in je houding en hormonale schommelingen. Dit kan leiden tot vervelende klachten zoals rugpijn, vermoeidheid en spanning in het lichaam. De veelvoorkomende bandenpijn en harde buiken vallen hier ook onder. Onze zwangerschapsmassages richten zich op deze klachten en het verbeteren van je energieniveau. De massage helpt niet alleen de spanning te verlichten, maar helpt ook de bloedsomloop te verbeteren en op een juiste manier afvalstoffen af te voeren. De zwangerschapsmassage werkt ook fantastisch om overmatig vocht af te voeren, een veelvoorkomende kwaal.

Zwangerschapsmassage Hengelo Skin Resolution Twenthe
Mama trots met haar echo foto

Beschikbaar voor elk trimester

Of je nu in het eerste, tweede of derde trimester van je zwangerschap zit, de zwangerschapsmassage is veilig en effectief gedurende elke fase. Wij zijn bij Skin Resolution getraind en ervaren in het aanpassen van de massage aan jouw specifieke behoeften, afhankelijk van het stadium van je eigen unieke zwangerschap en persoonlijke voorkeuren. Wij nemen al jouw wensen, bijzonderheden en wensen heel serieus. Vertrouwen en comfort op elk vlak zit in onze natuur.

Het Resultaat

We horen veel terug dat er meer ‘ruimte’ is in je lijf, je (nog) beter contact kunt maken met je kindje en intuïtief weer goed naar jezelf kunt luisteren. Na de zwangerschapsmassage zul je je op z’n minst weer ontspannen en in balans voelen. Opgebouwde spanning en stagnatie die je mogelijk voorafgaand hebt ervaren, zullen verlicht worden. Naar eigen zeggen maak je als zwangere vrouw een kleine ‘reset’ door tijdens dit bijzondere moment. Een moment om helemaal aan jou en jouw kindje te denken. Maak jezelf belangrijk, de tijd tijdens de zwangerschap vliegt. <3

Contra indicaties

Hoewel zwangerschapsmassages over het algemeen veilig zijn, zijn er enkele gevallen waarin het wordt afgeraden, zoals bij bepaalde medische aandoeningen. Het is altijd raadzaam om voor de tijd met je zorgverlener te overleggen voordat je een zwangerschapsmassage ondergaat.

Zwangerschapsmassage Skin Resolution
Zwanger in het tweede trimester

Ontspanning en Etherische Oliën

De zwangerschapsmassage wordt uitgevoerd met behulp van zachte, begeleidende bewegingen en speciale oliën die veilig zijn voor zwangere vrouwen. Etherische oliën van onze eigen lijn Skinergy; zoals lavendel en kamille worden vaak gebruikt om extra ontspanning te stimuleren en de zintuigen te prikkelen voor volledige relaxatie.

Zwangerschapsmassagebank

Bij Skin Resolution begrijpen wij het belang van comfort voor zwangere vrouwen. Daarom hebben wij een speciale zwangerschapsmassagebank met een uitsparing voor de buik en borsten. Onze zachte massagebank zorgt ervoor dat jij je tijdens de massage ontspannen en op je gemak voelt zodat jij je volledig kunt overgeven en even heerlijk kan liggen zonder spanning op je buik! Je kindje vind dit ook heel leuk in de buik!

Boek nu je zwangerschapsmassage of vraag deze cadeau

De zwangerschapsmassage bij Skin Resolution in Hengelo is een heerlijke ervaring voor elke toekomstige mama die verlangt naar verlichting, ontspanning en een moment om even in de watten gelegd te worden. Met ons ervaren team, veilige oliën en speciaal ontworpen zwangerschapsstoel, biedt Skin Resolution een unieke ervaring die je zwangerschap nog specialer zal maken. Gun jezelf om te kunnen genieten van je zwangerschapsmassage en stap in een wereld van vernieuwing tijdens deze prachtige reis naar moederschap. Speciaal voor jou van ons.

Boek hier onze populairste zwangerschapsmassage:

De 75 minuten zwangerschapsmassage bestaat uit

  • Massage van de hoofdhuid, nek en schedelrand.
  • Uitgebreide massage van de nek-schouder – spieren (monnikskapsspieren)
  • Schouders, ruggenstrekkers en flanken.
  • Volledige aandacht op de gehele onderrug, aanhechting bilspieren en heupen.
  • Extra aandacht voor de baarmoeder, te behandelen aan de achterkant.
  • Hamstrings, bovenbenen en heupen.
  • Kuiten, onderbenen en achillespees
  • Voetreflexologie, gehele voeten en tenen

Tip! Boek ter uitbreiding van deze waardevolle behandeling de 90 minuten zwangerschapssmassage. Hier ontvang je als extra onze unieke ‘handreflexolgie van de vingers en handpalmen’ bij en wordt je gehele lichaam op meridiaan niveau gemasseerd! Lees: wij beïnvloeden jouw energiebanen ten gunste van jou en jouw kindje.

BOEK HIER:
https://skinresolution.nl/behandeling/zwangerschapsmassage-hengelo-75-min/

Bekijk ook onze Image Skincare Spf om een zwangerschapsmasker te voorkomen en onze body olie van Loveli om je buik te verzorgen en striae tegen te gaan!