Afspraak maken

 Afspraak Maken bij Skin Resolution in Hengelo

Bij onze schoonheidssalon Skin Resolution in Hengelo kan jij gemakkelijk online jou afspraak inplannen!

Je kan bij ons je gewenste tijd, datum en exacte behandeling invullen.

Hiernaast kan jij ook selecteren bij wie jij de behandeling graag zou willen laten doen.

Is er geen plek mogelijk op de specifieke datum, dan kan je altijd in de wachtlijst worden gezet en dan kijken wij samen of er eventueel een plekje vrijkomt.

holistisch schoonheidssalon afspraak maken

Kasper Paalman
Kasper Paalman
2023-09-12
Mijn vriendin heeft laatst een behandeling bij jullie gehad en kwam op wolkjes thuis! Zo leuk om te zien hoe jullie haar zo'n echte vrouw laten voelen. 😉
Young Star Abroad
Young Star Abroad
2023-08-28
Ik ben voor de tweede keer bij Skin resolution geweest en heb ervaren dat ze echt denken vanuit mij als klant. Zelf ben ik ook ondernemer en het is geweldig hoe zij met hun klanten omgaan. Ik kwam voor een gezichtsbehandeling voor een festival. Nadia heeft met me meegedacht en gaf aan dat die gezichtsbehandeling beter na het festival kan en ze mij wel even mooi wilde maken voor het festival. Overal werd aan gedacht, als kers op de taart heeft ze (cadeautje van de zaak) ook mijn wenkbrauwen nog even mooi gemaakt. Luxe hè?! Dat dit nog bestaat.. een ondernemer die denkt vanuit de klant behoefte!! Dankjewel lieve Nadia, tot de volgende keer. Liefs
Iris Kolthof
Iris Kolthof
2023-08-28
Dag lieve mensen, Graag wil ik mijn bijzondere ervaring delen die ik heb gehad met Skin resolution. Ik ben een meid met Braziliaanse roots en heb nu eenmaal een extra vachtje ;-). Ik ben bij skin resolution naar binnen gestapt om te vragen of ze tijd hadden om te harssen. Eigenlijk kon dit pas over 2 weken door de drukte. Nog geen uur later werd ik gebeld door de eigenaresse dat zij de volgende dag wel een uurtje eerder wilde beginnen 🤗. Ze voelde mijn onzekerheid over de beharing aan en heeft de perfecte service verleent. Mijn benen zijn zo mooi glad, ook de laatste haartjes die nog net te kort waren heeft ze even met een pincet weggehaald. Ik voelde me op mijn gemak en de beleving was super. Ik ben een nieuwe trouwe klant! Liefs Iris
Carla Knol
Carla Knol
2023-08-12
Fijne behandelingen en goede verzorgings producten. Heel erg ontspannend. Een echte aanrader.
Betsy Marsman
Betsy Marsman
2023-06-20
Heb een heerlijke massage van Meike gehad. Ik voelde mij daarna helemaal herboren. En als afsluiter kreeg ik ook nog een pedicure behandeling van haar. Ik ging fris en fruitig de deur uit. De volgende behandeling staat alweer gepland.
Ninke Wesselink
Ninke Wesselink
2023-06-13
Vandaag mocht ik langskomen als model voor een pedicure behandeling. Nadia nam het proces stap voor stap door, waarbij ze haar team uitleg gaf. Tegelijkertijd was ze bezig met mij, ze gaf me een vertrouwd en fijn gevoel. Ik heb me op mijn gemak gevoeld tijdens deze behandeling en ben met een ontspannen gevoel, hele zachte en verzorgde voeten de deur uitgestapt. Ook mede dankzij Romee, die de behandeling goed wist over te nemen. Zichtbaar bij jullie, dat jullie als team op 1 lijn zitten en dezelfde werkwijze hanteren! Chapeau!! ❤️❤️❤️
Nikki Tiekink
Nikki Tiekink
2023-06-08
Mijn favoriete plek om tot rust te komen. Of dat nou is voor een massage of voor het waxen en verven van mijn wenkbrauwen, ik voel mij altijd zen wanneer ik hier weg kom. De lieve mensen die hier werken hebben zoveel verstand en kennis over hun vak, en luisteren naar wat jij wil. Echt een fantastisch fijne plek om te zijn!