Over ons team

Skin Resolution is er voor jou

Wij zijn vrolijk, open en werken persoonlijk! Kom resetten en ontspannen tijdens onze lichaamsbehandeligen. Samen zijn wij gespecialiseerd in body cupping, stress-relief massages, bindweefsel massages, guasha behandelingen, holistische massages en Shiatsu massages.

Ga voor huidverbetering tijdens onze Image Skincare peelings en gezichtsbehandelingen of dermaplane behandeling. Ontdek het waxen tijdens een brazilian wax of het waxen van het lichaam of gezicht.

Een (Spa) pedicure met gellak is niet te missen bij ons en wij perfectioneren graag jouw wimpers en wenkbrauwen.

Krijg je een baby? Ondek ook onze zwangerschapsmassages en onze spa arrangementen.

7
nadia kool skin resolution

Nadia

Eigenaresse en oprichter

Met haar grote fascinatie voor het menselijk lichaam en haar voorliefde in energetische behandelingen werd het tijd om een uniek concept te lanceren!

Nadia maakt zich hard voor het feit dat iedereen een eigen identiteit mag hebben en is niet bang om hier mee naar voren
te komen.

Hiermee wil ze onderscheid maken in het typerende rolmodel wat veelal binnen schoonheidssalons voor komt. Eigenzinnig, kwetsbaar, doelgericht, voor jou.

Skin Resolution

In 2017 werd Skin Resolution geboren. Enkel huidverbetering dekt de lading niet. Het team van Skin Resolution hanteert een holistische aanpak , werken resoluut vanuit de oorsprong
en voelen feilloos aan wat jij nodig hebt.

Angela

Holistisch schoonheidsspecialist & huidspecialist

Is in het bijzonder gespecialiseerd in IMAGE Skincare, sportmassages, pedicures, acne, bindweefsel, stress-relief massages, cupping en Guasha massage en brazilian wax

Romée

Holistisch schoonheidsspecialist & huidspecialist

In het bijzonder gespecialiseerd in IMAGE Skincare, Dermaplane, holistische massages, Guasha massages, acne behandelingen, bindweefsel en brazilian wax

Meike

Allround schoonheidsspecialist & holistisch schoonheidsspecialist

Onze pedicure expert en in het bijzonder gespecialiseerd in IMAGE Skincare, browlift en henna brows. Ervaar ook haar Loveli care behandelingen en alles op het gebied van onze waanzinnige Oosterse massages!

Elisa

Allround-schoonheidsspecialist en junior ICT

Onze gastvrouw & junior ICT is onmisbaar bij onze flinke ontwikkelingen. Voor al je online vragen kun je bij Elisa terecht.

Ilse

Allround-schoonheidsspecialist i.o.

Vanaf maart 2024 komt Ilse ons ondersteunen bij o.a. alle front office taken en ze wordt onze nieuwe aankomende gastvrouw.