Annuleringsbeleid

Bij Skin Resolution zijn we er tijdens je behandeling helemaal voor jou. Dat doen we met passie, liefde en alle kennis en voorbereiding die je mag verwachten van iemand die je lief heeft. We houden rekening met je behandeling en bereiden deze voor. Omdat we graag doen waar we goed in zijn en iedereen willen voorzien in onze allerbeste behandelingen, kost het tijd om deze voor te bereiden. We werken daarom met een annuleringsbeleid omtrent het annuleren van behandelingen.

Indien je je behandeling binnen 48 uur annuleert, dan hebben we al rekening gehouden met je komst en is onze agenda daar ook voor ingedeeld. We begrijpen dat je in de meeste gevallen niks aan je annulering kunt doen, daarom hebben we ons beleid ingericht waarbij er ook aan jou wordt gedacht!

7

Draag je behandeling over

Omdat we niks liever doen dan betekenisvolle behandelingen bieden, is het ook mogelijk om je behandeling door te geven aan iemand anders.

Je betaalt dan geen annuleringskosten, want onze voorbereidende werkzaamheden kunnen nog uitgevoerd worden.

Wil je graag je behandeling doorgeven aan iemand? Geef dit makkelijk en snel door via WhatsApp of via het contactformulier.

Diegene die je behandeling overneemt, hoeft nog geen klant te zijn bij Skin Resolution.

Binnen 48 uur

nnuleer je binnen 48 uur en tot 24 uur voordat je behandeling plaatsvindt? Dan brengt Skin Resolution 50% van de behandelingskosten in rekening d.m.v. een factuur. Je ontvangt deze in je e-mail en je kunt hem snel en makkelijk betalen middels een betaallink.

Voorbeeld: je afspraak vindt plaats op woensdag om 09:00 uur. Kosteloos annuleren kan dan tot maandagochtend 09:00 uur.

Vanaf maandag 09:00 uur tot dinsdag 09:00 wordt 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht

}

Binnen 24 uur

Annuleer je binnen 24 uur voordat je behandeling plaatsvindt? Dan brengt Skin Resolution 100% van de behandelingskosten in rekening d.m.v. een factuur. Je ontvangt deze in je e-mail en je kunt hem snel en makkelijk betalen middels een betaallink.

Voorbeeld: je afspraak vindt plaats op woensdag om 09:00 uur. Kosteloos annuleren kan dan tot maandagochtend 09:00 uur.

Vanaf maandag 09:00 uur tot dinsdag 09:00 wordt 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht

Vanaf dinsdag 09:00 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.