Behandelingen Skin Resolution

Misschien kom je voor het eerst misschien ook niet. Misschien maakt dit ook helemaal niet uit, want een behandeling bij ons in de salon is een unieke ervaring. Een ervaring die telkens wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen, verwachtingen en gesteldheid.

Onze kracht in de behandeling zit hem dan ook dikwijls in het tekkelen van jouw ‘mood’.  We zien je graag ontspannen, vrolijk, energievol en voldaan weer naar huis gaan. Met de specifieke ervaring en kennis die je op doet, gaan wij er voor om een mooie plek in je herinnering te veroveren.

7

Gezichtsbehandelingen & peelings

Geef je huid een cadeautje en ga voor een volledige huidverzorging. We werken onder andere met Image Skincare en Loveli Care

Massages

Kies voor een hotstone massage of ga voor stress relief. Maak kennis met onze populaire cupping massage of holistische behandeling. Je hebt het verdiend om te ontspannen.

Energetisch

Wat heeft jouw lichaam je te vertellen? Reken af met spanning en blokkades. Op bewust én onbewust niveau.

Waxstudio

Met onze waxstudio zorgen we al meer dan een decennia voor deskundige waxbehandelingen. Van Brazillian wax tot aan het waxen van je gezichtshaar.

Wenkbrauwen & wimpers

Met een goede wenkbrauw en gekleurde wimpers heb jij je expressie eigen. Van Henna Brows tot aan een browlift, bij Skin Resolution in Hengelo krijg jij wat je verdient.

Pedicure

Onze manicure- en pedicurebehandelingen staan bekend om hun perfectie. Natuurlijk met een prachtige lak waar je lang plezier van houdt.

BIAB & Gellak

Gellak is hot and happening! Neem plaats aan onze nail bar en laat je nagels omtoveren tot een werkelijke verschijning.

Zwangerschap

Uniek bij Skin Resolution ons breed assortiment aan zwangerschap en mama behandelingen!

Winkelen

Kom je producten afhalen of ontvang productadvies en ga tevreden de deur uit. We zijn er voor jou.