Home » Behandelingen » Gezichtsbehandelingen » Guasha gezichtsbehandeling
Home » Behandelingen » Gezichtsbehandelingen » Guasha gezichtsbehandeling

Guasha gezichtsbehandeling

Home » Behandelingen » Gezichtsbehandelingen » Guasha gezichtsbehandeling

Behandelingsduur

75 minuten

Prijs

€84.95

Afrekenen met verslapping, blokkades, droogte, grauwte en stress? Dan is de Guasha cosmetische gezichtsbehandeling bijzonder geschikt voor jou! De uiterst krachtige Guasha methode reset jouw hele systeem, verlicht en ontspant. Wij schrapen met edelsteen en/of hout over geblokkeerde energiebanen en brengen jouw huid nieuw leven in!

Wat kun je verwachten?

Guasha betekent letterlijk het schrapen van gestagneerde energie. Denk hierbij aan overtollige afvalstoffen en spanning die zich vast hebben gezet in je lijf en gelaat. Tijd om te detoxen tijdens de Guasha gezichtsbehandeling. Activeren, stimuleren en corrigeren in één behandeling.

De Guasha gezichtsbehandeling is in combinatie met de producten van Image Skincare. Direct invloed op de levende huidlaag!

Goed om te weten

Stagnatie en verzuring uit zich als spanning en zet zich vast in je bindweefsel. Hierdoor kan jouw huid grauwer lijken dan je wil of zichtbaar stress vertonen.
De Guasha behandeling richt zich ook op het verwijderen van gifstoffen en afvalstoffen en het totaal verstrakken van je gelaat! Niks geen cosmetische ingrepen, botox of injecties. Enkel de natuurlijke krachtige manier van het stimuleren van je collageen aanmaak, het activeren van elastine in de huid en het bereiken van een prachtige doorbloeding! Je ziet direct het liftende effect.

Duur behandeling

75 minuten

Prijs

€ 84.95