Home » Blog » Behandeling » Image skincare holiday giftsets 2023
Gift-Box-INTL- Skin Resolution hengelo

Image skincare holiday giftsets 2023

24 oktober 2023

De Holiday Sets zijn terug!

Het feestseizoen is bijna in zicht en bij Skin Resolution Hengelo hebben we daar iets heel bijzonders voor in petto. We zijn enorm enthousiast om onze exclusieve “Launch Party voor de Holiday Sets” aan te kondigen! Zet 4 november van 11:00 tot 13:00 uur in je agenda en bereid je voor op een evenement dat bol staat van verrassingen en pure verwennerij.

Waarom wil je dit feestje absoluut niet missen?

Stapelkorting op Loveli

Onze Loveli dag staat centraal tijdens dit evenement. Loveli, bekend om hun heerlijke en eerlijke huidverzorgingsproducten, komt met aantrekkelijke stapelkortingen. Hoe meer je koopt, hoe meer je bespaart! 2 prodcuten – 10% korting – 3 = 15% en 4 – 20%

Demonstraties van de Holidaysets Behandeling

Benieuwd naar wat onze Holidaysets behandeling inhoudt? We geven live demo’s om je een sneak peek te geven van wat je kunt verwachten van deze luxueuze behandeling.

Een Gratis Cadeau? Ja, graag!

Bij elke aankoop van onze exclusieve Holidaysets, krijg je een speciaal cadeau. We houden nog even geheim wat het is, maar we beloven dat je het geweldig zult vinden!

Goodybags voor de Early Birds

Voor degenen die vroeg arriveren, hebben we nog iets extra speciaals. De eerste 40 bezoekers krijgen een exclusieve goodybag vol met verrassingen!

Plan je Kerstbehandeling

Kerst is de tijd van het jaar waarin we allemaal willen stralen. Boek tijdens het evenement je kerstbehandeling en verzeker jezelf van een plekje.

Feestelijke Sferen

Natuurlijk is geen feest compleet zonder een hapje en een drankje. Kom, ontspan en geniet van de feestelijke sfeer terwijl je jezelf trakteert op onze exclusieve aanbiedingen.

Dus, ben je klaar voor wat feestelijke voorpret? We zien je graag op 4 november bij Skin Resolution Hengelo. Tot dan!

PS: Vergeet niet je vrienden en familie mee te nemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! ????????????

Bekijk hier de Holidaysets op onze webshop!

Bekijk hier de HolidayBehandeling!